Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit csináljak nagyon rosszul...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

.-Hella-. kérdése:

Mit csináljak nagyon rosszul esik nekem? (lent)

Figyelt kérdés
a barátnőmnek van pasija egy kicsit sokkal idősebb. :/ nekem nincsen. ő lerontotta a jegyeit. De pont abban a korszakban vagyok hogy kell valaki. Mit csináljal?
2013. márc. 15. 16:32
 1/8 anonim válasza:
hát ismerkedjél :)
2013. márc. 15. 16:36
 2/8 anonim ***** válasza:

"pont abban a korszakban vagyok, hogy kell valaki" mindig pont abban a korszakban van az ember, a szerelem egy jó dolog (: ne irigykedj, rád is rád talál a szerelem, a tanulást viszont nem jó dolog elhanyagolni, később a barátnőd is megbánja, mert rájön, hogy nem érte meg.. (bár ne legyen igazam)

lesz barátod. nyugi (:

2013. márc. 15. 16:39
 3/8 A kérdező kommentje:
próbáltam már ismerkedni is de mindig túl messze volt a személy. nekem hál' istennek szigorú az apukám és komolyan veszem a tanulást. de a barátnőm nem rám nem hallgat az anyja meg engedi neki. pedig a barátnőm 13 a pasija meg 19. és az anyja engedi. de rám nem hallgat.
2013. márc. 15. 16:59
 4/8 anonim ***** válasza:
hány éves vagy? :)
2013. márc. 15. 17:40
 5/8 A kérdező kommentje:
hehe 13 :DDDtudom most biztos azt gondolod hogy fiatal vagyok még hogy pasim legyen. de én nem olyat akarok csak egy barátot.
2013. márc. 15. 17:52
 6/8 anonim válasza:

kislány

13 évesen minek neked barát ?

inkább babázzál...

most komolyan élvezd már ki a gyerekkorodat

majd 16-17 évesen lesz pasid addig meg ráérsz

2013. márc. 15. 17:53
 7/8 A kérdező kommentje:
mondom én hogy erre gondolsz. de nekem nem pasi kell csak egy szimpla barát. :) de maradok inkább a tanulással.
2013. márc. 15. 17:56
 8/8 anonim válasza:

barátot meg mindenhol lehet találni

nézz körül a sulidban

és ne csak helyes barátokat keress mert a ebben a korban nem azok a jófejek

2013. márc. 15. 18:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!