Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhivjam megegyszer a csajt, vagy tobbet ne is probalkozzak nala?
Van egy csaj, ezelott ket hettel elhivtam hogy talalkozzunk, de azt mondta hogy a baratnoivel van programja. Elhivtam ma is a hetvegere, de most sem ert ra.
Arra gondoltam hogy meg egyszer elhivom es ha akkor is nenet mond akkor hagyom az egeszet.
Elhivjam harmadszor is?
szerintem is felesleges többször próbálkozni. vagy játszik veled és kéreti magát vagy egyszerűen nincs szíve nemet mondani. azt akarja hogy te gyere rá. ha bejössz neki akkor már az első meghívásnál jelezte volna
hagyd a fenébe keress mást
különben is ha még arra sem méltatott, hogy komolyabban meghallgasson, hogy mit szeretnél, akkor továbbiakban mit vársz tőle.
Ez egy nagyon általános szitu és az esetek többségére igaz
számtalanszor jártam én is így
21/F
Elég határozott voltál?
Vagy olyan stílusban kérdezted meg, "nem akarlak zavarni, meg tényleg ha nem akarod, meg hát amúgy is, szóval ha szeretnéd...".
Írd meg neki kerekperec, randevúzni akarsz vele, mert tetszik neked, és elmennétek egy jót sétálni vagy valami.
Van olyan lány, aki több határozottságot igényel, nem pedig kérdezgetni van-e kedved, nincs-e kedved...és szöszmötölés.
És ha nemet mond, meg bizonytalankodik, akkor még egy kicsit erősködhetsz, hogy de biztos jól éreznétek magatokat, és állj hozzá pozitívan, és ha akkor is nem: na akkor hagyhatod a csudába, de akkor nem lesz benned ez a bizonytalanság, hogy nem tettél meg mindent, és nem közvetítetted elég határozottan mit akarsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!