Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha az eggyik csaj csak most...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gergely Dávid kérdése:

Ha az eggyik csaj csak most mondta el hogy van pasija akkor próbálkozzak-e még?

Figyelt kérdés
Tavaj a múzeumok éjszakáján bepróbálkoztam egy csajnál aki már rég tettszett nekem. Eddig minden jó volt de most elmondta hogy van pasija. Azt szertném tudni még hogy ha az a válasz hogy próbálkozzak még megkérdezném hogy mivel sőt ez inkább a kérdésem hogy ha azt szeretném hogy szakítson a másikkal és velem jöjjön össze mit tegyek?

2013. jan. 21. 06:57
 1/10 anonim ***** válasza:
Boldog vagy nem boldog a kiszemelted? Mert ettől függ minden.
2013. jan. 21. 06:58
 2/10 anonim ***** válasza:

Van jogsid?

Mert ha van, hajts a kocsiddal a Dunába.

Ha nincs, csináltass.

2013. jan. 21. 07:00
 3/10 anonim ***** válasza:
azt hiszem hogy ha te szimpatikus vagy a csajszinak akkor lehet hogy azert bonyolodik ebbe ...de neked kell ugyesnek es megnyeronek lenned hogy a stabil bikat kiussed..(nem szo szerint hogy oda mesz esorba vagod.mert az nem melodas ) De valoszinuleg valami megfogott ami benned van es ami miatt megis talakozik vagy beszelget veledde inog attol hogy a masiknak lapatot adjon...Most rajtat all hogy valamivel meginogtasd es a masik rivalis krapekot kiussed a nyeregbolvagy elhoditsad a lanyt.Mindekeppen nyeregben vagy mert ha nem lennel azonnal elhajtott volna es nem hagyna hogy csapjad neki a szelet..Legyel udavrias es nem eroszakos hogy ha nem er ra akkro valoszinuleg amasik faszival van randija....de azt is jo lenne tisztazni miota van neki az a kapcsolata es mennyire komoly... Az egyik nem zarja ki a masikat tehet udvariassan talakozzz vele ha alkalmat ad ra aztan majd kialakul a dolog...ha a masiknal meg unalmasabbakkor te leszel kai megfrissited benne a leket es uj szineket hozol az eletebe persze nem konnyu mert egy stabil kapcsolatbol kell kibillentened....Ha a masik fiu megneszeli akkor ha neki jelent valamit es nem csak egy kalandot az viszont fog erte harcolni szoval erreis szamitanod kell.Leg resen es sok sikert ......es ne add fel cimbora...(de azt se felejtsd elhogy minden vonat uatn jon masik...)
2013. jan. 21. 07:41
 4/10 anonim ***** válasza:
azt hiszem hogy ha te szimpatikus vagy a csajszinak akkor lehet hogy azert bonyolodik ebbe ...de neked kell ugyesnek es megnyeronek lenned hogy a stabil bikat kiussed..(nem szo szerint hogy oda mesz esorba vagod.mert az nem melodas ) De valoszinuleg valami megfogott ami benned van es ami miatt megis talakozik vagy beszelget veledde inog attol hogy a masiknak lapatot adjon...Most rajtat all hogy valamivel meginogtasd es a masik rivalis krapekot kiussed a nyeregbolvagy elhoditsad a lanyt.Mindekeppen nyeregben vagy mert ha nem lennel azonnal elhajtott volna es nem hagyna hogy csapjad neki a szelet..Legyel udavrias es nem eroszakos hogy ha nem er ra akkro valoszinuleg amasik faszival van randija....de azt is jo lenne tisztazni miota van neki az a kapcsolata es mennyire komoly... Az egyik nem zarja ki a masikat tehet udvariassan talakozzz vele ha alkalmat ad ra aztan majd kialakul a dolog...ha a masiknal meg unalmasabbakkor te leszel kai megfrissited benne a leket es uj szineket hozol az eletebe persze nem konnyu mert egy stabil kapcsolatbol kell kibillentened....Ha a masik fiu megneszeli akkor ha neki jelent valamit es nem csak egy kalandot az viszont fog erte harcolni szoval erreis szamitanod kell.Leg resen es sok sikert ......es ne add fel cimbora...(de azt se felejtsd elhogy minden vonat utan jon egy masik...tehta ha ez a vonat nem all meg lessz meg sok ami a te iranyodban kozlekedik es majd egy masikra valtasz jegyet ami jobb iranyba fog esetleg vinni)
2013. jan. 21. 07:42
 5/10 anonim ***** válasza:
Szerintem annyit megér hogy legalább megpróbáld, csak azért mert azt mondta hogy van pasija.. nem biztos hogy mellette is maradna!
2013. jan. 21. 09:42
 6/10 anonim ***** válasza:
azt hiszem arra orientalodjal hogy megnyero legyel mert akkor van eselyed hogy a regi stabil faszit lecserelje es te kerulj ki nyeronek ..daddig meg sokat kell tenned ne legyel ramenos mert attol eluzod vagy elriszatod ...mert azt is meg kell ertened hogy egy biztopssat egy bizonytalanert nem fog senki otthagyni Azvaloszinu hogy valami szimpatia es erdeklodes vonz feled azert is fordit rad idot de legyel kedves es megnyero hogy az erdeklodeset feled orientalja..udavriassag es kedvesseg aztan nem lerohanjuk a lyanyt.....Gondolj arra hogy ha te lennel masik helyeben...mi lenne ami teged kihozna es a masik partnerodat lecserelned egy masikra ..Ebol indulj ki mert ha annyira satbil lenne a kapcsolata esze agaba se jutna ig elmenni es egereszni masfaszival...tehet mar fel nyeresben vagy csak orientalodjal arra hogy nem bunkoskodsz mert akkor marad a reginel...sok sikert kivanok kispajtas!ne a butasagoddal es az idetlensegeddel fogjad meg hanem imponaljal azzal hogy udvarias vagy es esetleg muvelt...jo utat kispajtas !
2013. jan. 21. 17:58
 7/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen még a hülye válaszokat is kisegítettetek a mélypontról. Azt szeretném még tudni hogy nekem van egy elméletem, miszerint ha esetleg (nem általam) összeveszne a pasijával nekem akkor kéne "támadni" mert nagyobb esélyem lenne. Nos de van egy kételyem is. Hogyha akkor próbálkoznék akkor lehet hogy a rosszkedve miatt engem is elküld a fenébe. Köszi az eddigi válaszokat és kérlek erre is mondjatok valami jót.
2013. jan. 22. 07:13
 8/10 anonim ***** válasza:
Szerintem ne pont akkor,és ne rögtön támadd le mert úgy tűnne lehet neki hogy csak kiahsználnád a helyzetet gyorsan,szerintem rosszul sülne el a dolog de ez az én véleményem ..
2013. jan. 22. 07:58
 9/10 anonim ***** válasza:
Ha van nála esélyed,ha tényleg tetszel neki így is úgy is fogsz, nem ezen múlik ;)
2013. jan. 22. 08:00
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat sokat segítettetek!
2013. jan. 22. 20:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!