Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, ha nem érdeklődtök,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ha nem érdeklődtök, akkor ne is próbálkozzak?

Figyelt kérdés

Tetszik egy lány, de egyáltalán nincs szinte semmi kapcsolatunk egymással. Ha köszönök neki, visszaköszön, de semmi több, ha kérdezek valamit, arra mindig válaszol, de kb. csak úgy, hogy "sokat szoktál olvasni?" "igen." - ilyen válasz... ezek elég nehezen viszik előre a dolgot.

Honnan deríthetem ki, hogy nem tetszem neki és azért nem válaszol, vagy egyáltalán csak egy idióta ignorant bitch?

Egyébként meg jó pasinak tartanak egyesek. Másokat nem kérdeztem. :)

2013. márc. 12. 11:29
 1/5 anonim ***** válasza:

"csak egy idióta ignorant bitch" :D :D Jó a dumád! :D

Hány éves vagy? És a lány hány éves? (Csak azért kérdezem, mert lehet, hogy az ő korában még szégyellős kicsit, azért nem mer Neked többszavas válaszokat adni...)

2013. márc. 12. 11:36
 2/5 A kérdező kommentje:

mi ebben a jó duma? :)

ő 22 én 29

2013. márc. 12. 11:41
 3/5 anonim ***** válasza:

Mikor a párommal volt az első randink, én is csak szűkszavúan válaszoltam mindenre, egészen addig míg fel nem oldódtam a társaságában. Azóta 4 éve együtt vagyunk :)

Szóval szerintem nem feltétlen nem érdeklődő, csak lehet, hogy félénkebb típus.

2013. márc. 12. 12:01
 4/5 anonim ***** válasza:
Ne egyből bepróbálkozni akarj nála, hanem próbáld meg kicsit feloldani. Ha nem sikerül, hagyd a francba, ha igen, akkor majd elhívhatod valahová.
2013. márc. 12. 12:35
 5/5 A kérdező kommentje:
Hogy próbáljam meg feloldani? Van valami ötlet?
2013. márc. 12. 14:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!