Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szólíthatnám meg?
Kb. 1 hete láttam meg egy fiút a suliban az iskolaorvoshoz vártunk mindketten.Rá-rá néztem mert nem akartam túl feltűnő lenni,aztán mikor jött ki az ajtón egy pillanatra rám nézett de szaladt is órára.
Eddig még nem láttam a suliban ezt a srácot,de aznap négyszer is elmentünk egymás mellett.
Megszólítani sajnos nem mertem,mert kiderült egy lány osztálytársamat ismeri aki csak party arcokkal lóg,én meg egy átlagos lány vagyok,nem tartozom a menő csajok közé.
Barátnőm azt mondja próbáljam megszólítani szerintetek mit tegyek?
szerintem egyenlöre csak várj a visszajelzésekre... ha találkoztok feltünöen nézd, és ha kölcsönös a dolog, csak akkor szolitsd le (ha mindenképp leakarod, mert szerinem ha ő is nagyon néz, akkor tetszel neki és mivel konzervativ vagyok ugy gondolom a kezdeményezés még mindig a ffi dolga)
20
Köszi a segítséget :)
Aki tudd még segíteni annak a válaszát megköszönném :)
Partyarcok... :) régebben énis ilyen körökben mozogtam. De mégis inkább a visszahúzódóbb lányok jöttek be. Mostani párom is az, és egyáltalán nem igényeljük a gyakori bulizást. Várj egy pciit vele, ha szembejön veled, légy nőies, nézz a szemébe, pici mosoly, stb! :) aztán meg húzd be az orvosi szobába, egy kis anatómiára! :)
Kitartás, és sok sikert! :)
Hogyan szólíthatnám meg?
:) szia
ez célra vezető:)
ha érdekled akkor úgy is feldob valami témát:)
szurkolok ..
Ne te szólítsd meg, ha tetszel neki előbb-utóbb ő megfog szólítani. Te inkább szemezzél vele, mosolyogj rá.
Egyébként nem kell feltétlenül "nagymenőnek" lenni.
(Legalábbis nekem az olyanok nem jönnének be.)
Hajrá sok sikert! :-) :-) :-)
(F)
Helószia! (felvont szemöldök)
Beleteszek egy francia drazsét a köldöködbe baby,és onnanst kinyallintom, erotikus módon!
Vagy megpofoz,vagy máris levetted a lábáról XD
F/17 (azért nincs harag)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!