Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ha megtudnátok idővel, hogy utálom a csecsemőket azonnal szakítanátok velem?
Figyelt kérdés
Tényleg nem szeretem a csecsemőket. Idegesítőek.2013. márc. 14. 06:41
21/24 Aladárkiss válasza:
Szerintem ezt majd kinövöd. Eljön az az idő amikor felébred benned az apai ösztön és másképpen fogod látni. Egy Fiu voltam..
22/24 anonim válasza:
Én se szeretem másét, nő létemre ugyanígy gondolom mint te. De a sajátodat szeretni fogod, hidd el nekem! Az más, olyan leszel mint egy apatigris senki sem érhet majd a babádhoz, magára sem akarod majd hagyni! :)))
23/24 Missi_Key válasza:
Én sem szeretem a csecsemőket, pedig nő vagyok...személyiség kérdése, nem pedig nemé.
ezért nincs is igazán válasz erre a kérdésre. max statisztikát csinálhatsz,de én azt nem gyakori alapján tenném....
amúgy meg a kiszemeltedet kérdezd, még mielőtt összejönnétek.
ez olyan kérdés, hogy jó az elején tisztázni, nehogy arra eszmélj, hogy átbasztak és fizetheted a tartásdíjat (kis túlzással) életed végéig
24/24 anonim válasza:
Én se szeretem őket. Igaz ami igaz, olyan pasinak örülnék a legjobban, aki szintén hasonló nézeten lenne velem. Nem kizáró ok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!