Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Ha megtudnátok idővel,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ha megtudnátok idővel, hogy utálom a csecsemőket azonnal szakítanátok velem?

Figyelt kérdés
Tényleg nem szeretem a csecsemőket. Idegesítőek.
2013. márc. 14. 06:41
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
85%

Ez hülyeség, hogy minden lány szereti a babákat!!! Manapság egyre kevesebben, többek közt én sem.

Ne aggódj, találsz olyat, aki nem szereti a kicsiket, vannak szép számmal. :)

2013. márc. 14. 09:40
 12/24 anonim ***** válasza:
24%
A legtöbb ilyen nagyokos kijelentés pár év múlva úgyis megváltozik. Nem mondom, hogy én odavagyok az idegen gyerekekért, na de ez túlzás, hogy utálom őket. Ja és akkor már igaza van az egyik válaszolónak, az öregasszonyok idegesítőbbek! :D
2013. márc. 14. 10:11
 13/24 anonim ***** válasza:
Nagyon én sem szeretem a gyerekeket,de azért utálni nem utálom őket(már amelyiket).Engem egyáltalán nem zavarna,ha a pasim nem szeretné a gyerekeket.
2013. márc. 14. 10:16
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
27 éves nő vagyok, és a falnak megyek minden korú gyerektől. Nem törvényszerű hogy minden nő szeresse a kölyköket. Nekem az lenne a karácsony ha pasi aki tetszik soha nem akarna szaporodni.
2013. márc. 14. 10:38
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
Én se szeretem a kicsi gyerekeket meg a csecsemőket. 17/L
2013. márc. 14. 10:43
 16/24 anonim ***** válasza:
Szerintem is van jópár hasonló lány, ne aggódj. Én se vagyok oda értük, bár nem utálom, inkább félek tőlük.
2013. márc. 14. 11:24
 17/24 anonim ***** válasza:

#6-os nem értem miért kell bunkózni,igen, ez M.O.,tisztelet a kivételnek a többiek tök normálisak itt.

Az az érdekes,hogy idegen gyerekkel elvagyok,de saját magamnak nem tudnék elképzelni mert alkalmatlan vagyok apának,nem lenne hozzá türelmem,tehát napi szinten kellene foglalkoznom vele én nem tudnám soha.

Megnyugodtam akkor,hogy fogok találni szintén olyan hölgyet aki nem akar,már komolyan ezért se mertem kezdeményezni,mert kötöttséget nem bírom,én szabad akarok lenni,utazgatni meg ilyenek.

De ez megnyugtató.

2013. márc. 14. 11:26
 18/24 anonim ***** válasza:

Emiatt még nem. Én se rajongok értük. Bár azt mondják, minden csecsemő idegesítő, kivéve a sajátod :D

Ha viszont ez azzal párosulna, hogy egyáltalán nem akarsz gyereket, akkor igen, valószínűleg ezzel véget is érne a kapcsolatunk. Mert én idővel szeretnék, és olyan férfivel szeretnék együtt lenni, aki szintén szeretne.

2013. márc. 14. 12:41
 19/24 anonim ***** válasza:

én csak a kicsiket, az ilyen 6-12 évesek egész aranyosak (ha lányok)

F19

nem a pedómaci voltam :D

2013. márc. 14. 15:25
 20/24 anonim ***** válasza:
Nem biztos, hogy rögtön szakítana veled a lány, hiszen lehet, hogy ő sem akar gyereket. Nem is való mindenkinek... de ezt az elején tisztázzátok, vagy legalább utalj rá, vagy ilyesmi! Főleg, ha már 25-30 éves ffi vagy minimum, amikor már a családalapítás "ideális"...
2013. márc. 17. 16:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!