Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ha megtudnátok idővel, hogy utálom a csecsemőket azonnal szakítanátok velem?
Ez hülyeség, hogy minden lány szereti a babákat!!! Manapság egyre kevesebben, többek közt én sem.
Ne aggódj, találsz olyat, aki nem szereti a kicsiket, vannak szép számmal. :)
#6-os nem értem miért kell bunkózni,igen, ez M.O.,tisztelet a kivételnek a többiek tök normálisak itt.
Az az érdekes,hogy idegen gyerekkel elvagyok,de saját magamnak nem tudnék elképzelni mert alkalmatlan vagyok apának,nem lenne hozzá türelmem,tehát napi szinten kellene foglalkoznom vele én nem tudnám soha.
Megnyugodtam akkor,hogy fogok találni szintén olyan hölgyet aki nem akar,már komolyan ezért se mertem kezdeményezni,mert kötöttséget nem bírom,én szabad akarok lenni,utazgatni meg ilyenek.
De ez megnyugtató.
Emiatt még nem. Én se rajongok értük. Bár azt mondják, minden csecsemő idegesítő, kivéve a sajátod :D
Ha viszont ez azzal párosulna, hogy egyáltalán nem akarsz gyereket, akkor igen, valószínűleg ezzel véget is érne a kapcsolatunk. Mert én idővel szeretnék, és olyan férfivel szeretnék együtt lenni, aki szintén szeretne.
én csak a kicsiket, az ilyen 6-12 évesek egész aranyosak (ha lányok)
F19
nem a pedómaci voltam :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!