Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tennétek a helyemben,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek a helyemben, elfogadnátok ezt a lányt?

Figyelt kérdés

Van egy lány akinek bejövök, szép arcú, jó mellei vannak, értelmes, tehát minden oké kivéve az alakját, mert van rajta felesleg...

Én nem annyira szeretem a kövér és a nagyon vékony lányokat, szóval ti összejönnétek vele a helyemben ennek ellenére?

Hogy nem szeretnéd a testét, de a többi dolog viszont rendben van.

2013. márc. 13. 20:30
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

kb ilyen alkat, talán egy kicsit kisebb a combja:

[link]

viszont a mellei jobbak :D

2013. márc. 13. 20:46
 12/20 anonim ***** válasza:
ahha számít. csak tudni akartam nem egy ismerősöm vagy e :D de koszi..am szerintem ne probalkozz mert ez nem őszinte es qrva szarul esne a lanynak ha megtudna...erted..ha nem tudja meg akkor is szemétség..nem vagy benne biztos és ami nem biztos az már nem jó. ;)
2013. márc. 13. 20:48
 13/20 anonim ***** válasza:
oooo...mondjuk ez picit tenxleg husibb mint amit en gondoltam hisinak :/ szerintem hallod tényleg csak akkor kezdj vele valamit ha úgy erzed h nem szégyellnéd és semmiképp nem zavarna
2013. márc. 13. 20:50
 14/20 anonim ***** válasza:
és a melli miatt disznóság vele összejönni! :@
2013. márc. 13. 20:51
 15/20 anonim ***** válasza:
mellei*
2013. márc. 13. 20:52
 16/20 A kérdező kommentje:
ha megbarátkoznék a testével akkor őszinte lenne az biztos, csak bizonytalan vagyok most. sose voltam még ilyen helyzetben mert eddig mindeig el tudtam dönteni egy lányról hogy tetszik-e vagy sem, MINDIG! de most lég bizonytalan vagyok, tetszik a lány csak hát valljuk be nem minde1 a test aki mást mond az hazudik!
2013. márc. 13. 20:56
 17/20 anonim ***** válasza:
Ha már most ezen filózol akkor hagyjad a csajt,ne tedd tönkre a lelki világát
2013. márc. 13. 20:59
 18/20 anonim ***** válasza:

Döntsd el: Harmónikus párkapcsolat vs Külsőség

Látod, sokan ezért maradnak le a jó házasságról.

Több pénz kell, izmosabb kell, darázsderék kell, hosszú szőke haj kell, csak 35-ös lábú lehet stb.

Az meg eszükbe sem jut, hogy lehet ott van a szemük előtt az, aki társ az élet viharában.

Inkább választják a jéghideg kirakatbabát.

Ha te is a látszatboldogságot akarod, akkor nyugodtan válaszd a második lehetőséget.

Közös edzésről, fogyókúráról nem hallottál.

Ezen lehet változtatni. De a jégszíven nem.

2013. márc. 13. 21:09
 19/20 anonim ***** válasza:
Engem sohasem zavart a túlsúly.
2013. márc. 13. 21:12
 20/20 A kérdező kommentje:
vonzó lányka, ha nem tetszene azt egyből tudtam volna :) köszi a válaszokat.
2013. márc. 13. 21:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!