Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek a helyemben, elfogadnátok ezt a lányt?
Figyelt kérdés
Van egy lány akinek bejövök, szép arcú, jó mellei vannak, értelmes, tehát minden oké kivéve az alakját, mert van rajta felesleg...
Én nem annyira szeretem a kövér és a nagyon vékony lányokat, szóval ti összejönnétek vele a helyemben ennek ellenére?
Hogy nem szeretnéd a testét, de a többi dolog viszont rendben van.
2013. márc. 13. 20:30
1/20 anonim válasza:
A szerelemben nem számít a súly!Ezek szerint te nem vagy szerelmes, ha ilyeneken hezitálsz...
2/20 anonim válasza:
Külsőleg sem rossz. És belső:
De am ne..egy ilyen görény nem érdemli meg
3/20 anonim válasza:
első mondatba jó mellei vannak utána meg nem tetszik az alakja akkor most tetszik vagy nem a külseje?!
4/20 anonim válasza:
Ha ezt így megkérdezed, akkor nem sok esélyt látok. De! Akikbe eddig szerelmes voltam, elsőre egyikőjük sem jött be, aztán megismertem őket...
5/20 anonim válasza:
Simán összejönnék vele,én nem vagyok annyira testorientált mint a többi férfi,igaz nekem is a vékony lányok jönnek be inkább de ha a csaj tényleg rendes és jólelkű akkor a ducit vagy akár a dagadtat fogom választani mert velük boldogabb párkapcsolatot lehet kialakítani
6/20 A kérdező kommentje:
nem vagyunk szerelmesek még meg semmi csak a beszélgető szinten vagyunk ne értsetek félre. nyilván ha szerelmes lennék nem kérdeztem volna ilyet!
2013. márc. 13. 20:35
7/20 A kérdező kommentje:
csak tudom hogy bejövök neki és nekem is tetszik meg minden csak hát jobban tetszene egy kicsit vékonyabban, de tényelg csak egy kicsivel..
2013. márc. 13. 20:36
9/20 A kérdező kommentje:
én 18 ő 17, miért számít ez?
2013. márc. 13. 20:40
10/20 anonim válasza:
Most vagy tetszik vagy sem. Ha tetszik, menj bele, de ha az a kis felesleg annyira ront az összképen számodra, akkor jobb, ha nem csapod be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!