Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Új életet tudok kezdeni?
18 éves vagyok, eddig még nem volt barátnőm. Középiskolás éveimben hiába buliztam, nem csajoztam, csak vártam hogy majd jönnek a nők, ennek érdekében edzettem, elég jól nézek ki már, viszont átütő sikert ezzel nem értem el. Rájöttem, arra amit ti, sikeres emberek tudtok, hogy a férfinek kell kezdeményezni, aktívnak, közvetlennek lenni. Mivel hálistennek elég jó a humorom, beszélőkészségem, így már csak a nyitáson kell/kellett dolgoznom, egész jól haladok, már azt is észrevettem hogy néhány csaj eléggé felfigyelt rám. Mindezek ellenére, mivel egész középiskolában nem ilyen voltam, így elég nehéz kitörni innen, s mivel idén érettségizek, már nem is itt tervezem a nagy áttörtést.. időm sincs most több, sokat a tanulásra kell fektetnem, mert be kell pótolnom, amit 4 évig nem tanultam:D (s már nem ez a másfél hónap fog számítani, viszont kihatással lehet az egész életemre ha nagyon rosszul sikerül az érettségi esetleg)
Ami a probléma: A tudat bennem, hogy tapasztalatlan vagyok, és hogy mit fogok arra válaszolni, ha esetleg egy randin, vagy esetleg már egy kapcsolatban rákérdeznek az exeimre, amik nincsenek, meg hát az ezzel együtt más téren is tapasztalatlan vagyok, ami ugyancsak zavar..
Mit fogok rá mondani mikor egy általuk vonzónak talált pasiról kiderül mindez..hogy eddig b**i voltam?:D
Szerencsére mindezekkel a nehézségekkel tisztában vagyok, elég talpraesettnek gondolom magam, egy randi pl. nem fog kínos csendbe torkollani..Viszont a fent leírt dolgok visszahúznak, eléggé aggasztanak.
Új suli, új környezet, ÚJ ÉLET amit szeretnék, és bepótolni mindent, amit elszalasztottam a balf**ságommal.
Mindkét nem véleményére kíváncsi vagyok!
Nincsen ezzel semmi baj, hogy te még tapasztalatlan vagy, ezt is meglehet érteni, valamint lehet hogy szintén egy tapasztalatlan lányt/nőt találsz majd, és ez lenne a legszebb, ha idén érettségizel, akk ha minden okés akk 18 körül vagy, korban paszolsz 14-15 éves csajszikhoz is, és ne aggódj, ők sem tapasztaltak, jóesetben, habár manapság.. Szerintem ezen ne agyalj, majd egyszer spontán rádtalál a szerelem :))
Lány vagyok (15)
1. Ne érdekeljen mit gondolnak rólad. Kik Ők?! Mellesleg a tapasztalatlanságod, csak addig tart amig nem leszel tapasztalt. Szóval ez nem valami kor ami ragad, hanem csak egy állapot. :)
2. Legyél az aki vagy, ne engedd hogy a gátlásaid felülemelkedjenek rajtad. Kit érdekel?! Senkit. Mindenki elvan a saját világában, ahogy te is.
3. Sok sikert!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!