Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy képtelen vagyok bárkit is közel engedni magamhoz?
Figyelt kérdés
A lányok gimnáziumtól kezdve érdeklődnek felém, szívesen beszélgetek velük én is, szintén érdekelnek, de amint odáig jutna egy kapcsolat, hogy randi vagy ilyesmi azonnal beijedek és lezárok minden kaput. Vagy ha közelebb is engedem olyan hideg leszek, hogy az Antarktisz Riviéra lesz mellettem. Valószínűleg a függetlenségemet és önállóságomat félthetem, mert ezek tényleg nagyon fontosak nekem, önbecsülésemet adják.2013. márc. 12. 12:19
11/11 anonim válasza:
Talán csak félsz attól, ha mások megismernek, nem leszel elég érdekes, elég jó, vagy ahogy mondtad, nem leszel független:D Szimplán félsz hogy vki a nyakadra mászik, meg akarja szabni mit csinálj, vagy nem tudom.. sok oka lehet:)Ha a kérdés az, hogy ezzel mit kezdj, szerintem keress egy olyan csajt, aki hasonlóan gondolkodik mint te, vagy legközelebb próbáld ki hogy mi lesz, ha nem húzod be a féket;)l.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!