Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem értik meg a pasik hogy képtelen vagyok szeretni?
Múltbéli csalódásaim miatt képtelen vagyok a szerelemre.
Ezt viszont nem akarják elhinni a pasik, bizonygatják hogy de majd velem igen, én más vagyok, szuper vagyok, higgyem el.
Esélyt adtam minden utamba kerülőnek akár helyes volt akár nem, akár csóró volt akár nem, akár okos volt akár nem.
Nem tudtam egyiket se megszeretni.
Mindenki azzal jött hogy egy pasi miatt ne legyek ilyen a többivel, ne őket "büntessem" annak a hibájáért.
De én nem tudok más lenni, összekerültem egy pszichopatával, tönkretett és azóta nincsenek érzéseim.
Amikor mindezt elmondom hogy kedvességet meg szexet tudok adni de nagy Love sosem lesz úgy érzem, nem fogják fel.
Hanem azt gondolják, beszélj csak te h.lye majd én megmutatom milyen szuper is vagyok hogy engem meg fogsz szeretni.
és ezt nem is a macsóknál tapasztalom hanem pont az ilyen nyámnyila fazonoknál.
Persze kiakadnak mikor egyszercsak megunom őket és lelépek vagy közlöm hogy nem megy ez így (mert mondjuk a szex is katasztrófa velük).
Pedig én szólok nekik. Miért nem fogják fel vagy kinek akarnak bizonyítani?
Nem tudom mit látnak bennem, mit szeretnek ha mégcsak kedves sem nagyon vagyok meg mindenféle ürüggyel lemondom meg késleltetem a randikat mert aznap épp nincs hozzá kedvem.
Ha te csak emberként fogod tudni szeretni a párodat az nem biztos h elég lesz majd a pasinak. eleinte lehet de később olyan érzés lesz ez mintha egyoldalú lenne az egész kapcsolat.
Szóval nálad nagyrészt marad a szex, a buli a szórakozás.
Biztos van olyan pasi akinek ez is elég.
De szerintem te többnyire magadat győzködöd. Tény hogy nem egyszerű és nem mindenkinek sikerül olyan párt találnia akibe beleszeret vagy szerelmes lesz. A szerelem talán nem is fontos.
De azt mondom és hidd csak el, hogy neked becsaphat még a villám, amikor meglátod őt és ahhhhhh.....
Addig meg ez van.
amúgy hány éves vagy?
ja és itt úgy érezhető mintha bemesélnél magadnak mindent, és saját magadat győzködnéd, és harcolnál az ellen h szeress valakit.
Nem azt mondom h bele kell szeretned a pasiba.
De találhatsz még ilyet. Lehet h a 40. lesz az.... de lehet h egy szerencsétlen nő leszel.
Nekem való lennél én sem akarok már semmilyen csöpögős szerelmi storyt csak valakit akivel tényleg jól érzem magam.
Mondjuk amit a végén írsz, hogy direkt szívatod őket az már más, az nem nőként mínősít téged hanem Emberként és az alapján nem vagy jobb mint aki neked annyi szenvedést okozott.
hát randiztam nagyon helyes pasivel is mégsem mozgatott meg bennem semmit (valami halovány kis szexuális vágyat talán).
sajnos nem kell "győzködnöm" magam, tényleg fennáll ez a dolog hogy nem tudok szerelmes lenni akárki is áll elém.
azt nagyon jól tudom hogy a pasiknak nem elég, hogy várják majd tőlem a csöpögős-romantikus "szeretlek cukikám"-ot ... de ezt nem tudom megadni, fel is készítem őket az elején mégis várják.
és azt nem értem miért
Egy nőnél, hogy mit mond, mit gondol, és mit tesz nem feltétlenül vág egybe.
Tényleg jó lenne tudni a korod, mert lehet ez a te ifjúkori lázadásod is. Úgy tűnik nekem, még formálódó személyiség vagy, valszeg a pasik is azt gondolják, majd velük változol.
Ha tényleg ezt az életformát választod lehet olyan pasi kellene neked aki inkább a haverod ilyen-olyan extrákkal, vagy egy pasi akinek van kapcsolata.
én feltenném a kérdést, h tudtál-e te valaha egyáltalán szeretni...ahhoz azért kell egy, hogy mondjam, adottság, h valaki egy pszichopatával...ha tényleg az volt, a szó szoros érelmében, de ezt nem bántásból írom...meg ha téged megbántottak, akkor értem, h másokat büntetsz, de ez nem fair
a másik meg, h miért adsz mindenkinek esélyt, te kinek is akarod bebizonyítani, h nem tudsz senkit szeretni
hát engem soha nem bántott semmilyen pszichopata, és nem is fog, hacsak nem az utcán...de ha minden pasinak esélyt adnék, lehet én is erre a következtetésre jutnék, mint te, szóval...ez csak kifogás
"hát randiztam nagyon helyes pasivel is mégsem mozgatott meg bennem semmit (valami halovány kis szexuális vágyat talán)."
Akkor még annál is jóképűbb kell, v magasabb.
azért adtam mindenkinek esélyt mert volt egy nagy hibám.
képtelen voltam nem-et mondani. ha próbálkoztam valami óvatosabb elutasítással hogy ne bántasm meg az illetőket, mintegy "rábeszéltek magukra". deígy, deúgy, velem más lesz, adj egy esélyt mert mindenki megérdemli etc.
és régen valahol reménykedtem hogy igazuk van. magamat értem, hogy magamnak bizonyítani akartam csak most már rájöttem hogy felesleges.
egyébként nem vagyok tinilány, nem hiszem hogy akkora drasztikus formálódásokon esnék keresztül. úgy gondolom a jellemem, az életszemléletem kialakult.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!