Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, tudnátok szeretni 1 ilyen fiút?
Figyelt kérdés
Kedves vagyok, figyelmes, vicces (néha túl komolytalanul is veszem az életet), elég értelmes, és jóképű (legalábbis a barátnőmnek tetszek), hűséges és nagyon szerető...de néha túlzottan is szerintem...+elég szerencsétlen, izgulós, lányokkal néha még félénk, határozatlan...és önbizalmammal sincs minden rendbe :SS +túlzottan "istenítem" a barátnőimet, mert nekem tényleg tökéletesek hha megszeretek valakit...szerintetek ez mennyire gáz így, tudnátok 1 ilyen fiút szeretni? :( (félek hogy otthagy a barátnőm, mert ilyen vagyok :SS)2012. aug. 30. 18:36
1/16 anonim válasza:
egyrészt igen, az elsőnek van értelme, másik meg az hogy szerezzél önbizalmat mert különben tényleg otthagy
2/16 A kérdező kommentje:
próbálom rejtegetni a hiányát, valamennyire sikerül, de látja h elég ingatag az önbizalmam :S
2012. aug. 30. 18:45
3/16 A kérdező kommentje:
és azért kérdem mert barátnőt szerezni nem nehéz...de megtartani...
2012. aug. 30. 18:49
4/16 anonim válasza:
Ha jól nézel ki, akkor tényleg nem nehéz bnőt szerezni. Ne legyél vele annyira kedves, ne mondogasd és ne mutasd ki h szereted, akkor könnyebben meg tudod tartani!
5/16 anonim válasza:
Nemgáz,ilyan pasit jó szeretni:) 15/L
6/16 A kérdező kommentje:
hát...ez az ami sajna nem megy...főleg mert a mostani barátnőmet nagyon imádom, sokkal jobban mint általába :S
2012. aug. 30. 18:57
7/16 A kérdező kommentje:
remélem barátnőm is így gondolja...azt tudom h szeret, de most félek h kezd kiábrándulni...
2012. aug. 30. 18:59
8/16 anonim válasza:
Nini,egy tökéletesnek mondható pasi :O
9/16 A kérdező kommentje:
hidd el...ez nagyon messze van attól...tudom h jónak hangozhat, de nehezen viselhető 1 ilyen barát...tudom magamról :)
2012. aug. 30. 20:24
10/16 anonim válasza:
Miért aggódsz ,ez butaság. Ha elhagyna szerintem nem ezért tenné. Ha féltékenykedsz is mellé akkor esetleg.
Bár engem is szeretne ennyire a párom és nem kéne mindig mondanom hogy de jól esne ha megölelnél...:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!