Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, tudnátok szeretni 1 ilyen fiút?
Figyelt kérdés
Kedves vagyok, figyelmes, vicces (néha túl komolytalanul is veszem az életet), elég értelmes, és jóképű (legalábbis a barátnőmnek tetszek), hűséges és nagyon szerető...de néha túlzottan is szerintem...+elég szerencsétlen, izgulós, lányokkal néha még félénk, határozatlan...és önbizalmammal sincs minden rendbe :SS +túlzottan "istenítem" a barátnőimet, mert nekem tényleg tökéletesek hha megszeretek valakit...szerintetek ez mennyire gáz így, tudnátok 1 ilyen fiút szeretni? :( (félek hogy otthagy a barátnőm, mert ilyen vagyok :SS)2012. aug. 30. 18:36
11/16 A kérdező kommentje:
nem vagyok féltékeny, ha megcsal akkor nem én kellek neki, és nem ő az igazi...ennyi :) am akkor a barátod a másik véglet :SS megérteni nem tudom, de úgylátszik az is bejön, ha még vele vagy :) és attól még szerethet ugyanennyire v jobban, nem feltétlen van összefüggésbe, ne aggódj te se :P
2012. aug. 30. 20:34
12/16 anonim válasza:
Háát szerintem tök szuper, hogy ilyen vagy..:D Nekem az ilyen fiúk jönnek be, akik kimutatják, hogy szeretnek és úgy is gondolják...:D Az én barátom is ilyen és imádoom!! :D
13/16 A kérdező kommentje:
akkor talán nem vagyok full reménytelen :P
2012. aug. 30. 22:32
14/16 anonim válasza:
Kicsit magamra is ismertem ebben a kis részletben:D csak nekem van önbizalmam,néha kicsit sok is:D És ha szerelmes vagyok( mint most) akkor jöhet akár oda bármilyen bomba nő,nekem akkor is ő kell:/:D Legyél figyelmes vele,nem kell nagymenőzni,én sem szoktam,mégis k*rva aranyos vagyok elmondások szerint:DDD
15/16 A kérdező kommentje:
barátnőmmel is megbeszéltem, és úgy tűnik nem lesz baj :) felesleges volt a para :)
2012. aug. 31. 19:30
16/16 A kérdező kommentje:
na eddig tartott...végülis pont ez miatt szakítottunk...
2012. szept. 15. 20:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!