Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem értik meg a pasik hogy képtelen vagyok szeretni?
Múltbéli csalódásaim miatt képtelen vagyok a szerelemre.
Ezt viszont nem akarják elhinni a pasik, bizonygatják hogy de majd velem igen, én más vagyok, szuper vagyok, higgyem el.
Esélyt adtam minden utamba kerülőnek akár helyes volt akár nem, akár csóró volt akár nem, akár okos volt akár nem.
Nem tudtam egyiket se megszeretni.
Mindenki azzal jött hogy egy pasi miatt ne legyek ilyen a többivel, ne őket "büntessem" annak a hibájáért.
De én nem tudok más lenni, összekerültem egy pszichopatával, tönkretett és azóta nincsenek érzéseim.
Amikor mindezt elmondom hogy kedvességet meg szexet tudok adni de nagy Love sosem lesz úgy érzem, nem fogják fel.
Hanem azt gondolják, beszélj csak te h.lye majd én megmutatom milyen szuper is vagyok hogy engem meg fogsz szeretni.
és ezt nem is a macsóknál tapasztalom hanem pont az ilyen nyámnyila fazonoknál.
Persze kiakadnak mikor egyszercsak megunom őket és lelépek vagy közlöm hogy nem megy ez így (mert mondjuk a szex is katasztrófa velük).
Pedig én szólok nekik. Miért nem fogják fel vagy kinek akarnak bizonyítani?
Nem tudom mit látnak bennem, mit szeretnek ha mégcsak kedves sem nagyon vagyok meg mindenféle ürüggyel lemondom meg késleltetem a randikat mert aznap épp nincs hozzá kedvem.
ahhoz, h valakit egy kapcsolatban bántsanak 2 ember kell, egy aki bánt, egy aki elvisel, egyik sincs a másik nélkül
nemet tudni kell mondani, szerintem neked jobb lenne egy darabig egyedül, nincs abban se semmi rossz, hidd el, ha egyedül vagy, vannak előnyei
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!