Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy éljem túl, ha életem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy éljem túl, ha életem szerelme képtelen belém szeretni és csak barátként tud rám tekinteni?

Figyelt kérdés

Nagyon szenvedek.......

23L

2009. dec. 30. 12:09
 1/8 anonim ***** válasza:

nem szabad erőltetni mert barátként is elveszíted..

a kérdésedre válasz:járj el ismerkedj pasizz bulizz,kösd le magad mást nem tudsz tenni..

2009. dec. 30. 12:12
 2/8 anonim ***** válasza:
mondjuk úgy hogy legelőször is megszakítod vele a kapcsolatot.
2009. dec. 30. 12:13
 3/8 anonim ***** válasza:
hasonló estem van,csak nekem a szerelmem 23 éves lány......
2009. dec. 30. 12:27
 4/8 anonim válasza:

Szegény lány... Akkor egy cipőben járhatunk. Lassan 3 évig szerelmes voltam az egyik osztálytársamba. Egyszer majdnem össze is jöttünk, de ez mindegy. Figyeld meg, el fog múlni. Az elmúlt 3 év alatt a mostani kb. a 7. barátja, és ahogy jön a következő, úgy egyre kevésbé érdekel lány. Mostanra már úgy érzem, hogy kiszerettem belőle, és rájöttem, hogy úgy lesz a legjobb, ha barátok maradunk. Ne beszélj vele annyit, mint eddig, se élőben, se telefonon. És próbálj meg minél többet más pasikkal együtt lenni, hogy ne is gondolj rá!

18 F

2009. dec. 30. 12:47
 5/8 anonim ***** válasza:
Nekem is van valaki, aki csak egy kedves lánynak tart, pedig számomra nagyon is elképzelhető vele az esküvő. Lassan 3 éve ismerem, de csak nagyon ritkán látom. Egy-egy találkozás után hetekig használhatatlan vagyok, de az segít, ha egyáltalán nem látom. szerintem is csak az segít, ha megszakítod vele a kapcsolatot, persze észrevétlenül, ha nem akarod, hogy kellemetlen legyen. Az persze igaz, hogy én ettől függetlenül, mindig várom a találkozást, mert a szív mindig reménykedik. De a távolság tényleg segít. Nem azonnal, de végül jobb lesz.
2009. dec. 30. 13:05
 6/8 anonim ***** válasza:
én 8.os volam az elemiben amikor szerelmet vallottam egy osztálytársnőmnek,akit már 1 éve szerettem,utána jött a nagy hidegzuhany és még szenvedtem kbé egy évet és ugye akkor mentem gimibe tehát képzelhetitek az a nyaram hogy sikerült,egyszerűen nem tudott senki sem segíteni és tényleg csak az idő segített a múlásával,azóta jó pár év eltelt,a sebek behegedtek,de egy jó nagy forradás maradt a szívemen.
2009. dec. 30. 13:16
 7/8 anonim ***** válasza:
Szerintem becsüld meg, hogy barátként szeret, tisztel! van egy pasi, aki 5 éve engem akar, és ennek hangot is ad! Nem jó neki a barátság, neki feleségnek kellek! Persze! De azt nem veszi észre, hogy ehhez kéne az én érzésem is.. és már annyiszor nyaggat vele, hogy már kezd undorítóvá válni a számomra! Néha úgy érzem, még barátnak is teher, mert ha nem képes a döntésemet elfogadni, akkor nem ér semmit az egész! Ja, és hozzáteszem szétzilálta egy 3 éves párkapcsolatomat. Szóval nehogy ebbe a csapdába ess... Biztos rossz lehet, de szerintem mindenkinek van egy olyan ember az életében, akihez csak plátói érzelmek fűzik, csak valakinek még a barátság sem adott..
2009. dec. 30. 15:09
 8/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Teljesen megszakítani vele a kapcsolatot nem tudom és nem is szeretném, már nagyon régóta ismerjük egymást, nagyjából egy baráti társaságba tartozunk. Változó gyakorisággal látom van hogy hetente van, hogy hónapokig nem. Többször próbálkoztunk járással, de csak szexuálisan kíván, az érzelmei csak barátiak.

2009. dec. 31. 12:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!