Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért terjedt el ez a fajta viselkedés a nők körében?
"Amúgy ha idegenekkel akarsz ismerkedni, arra ott vannak a társkereső oldalak. Ott biztos, hogy nem marad válasz nélkül a leveled."
Hú basszus, ezen most vagy egy fél órát nevettem. :) Én kb eddig 200 lánynak írtam társkeresőn, szóval nem egy kettő lány alapján vonok következtetést. A nők bunkók. Nem képesek annyit visszaírni még annyit se nem, négy mozdulat, ha egy küldést gombot is beleveszünk. De tényleg én eddig írtam jó pár lánynak, de egy fél szót nem válaszolt, pedig nem is inaktív tag vagy ilyesmi.
"Ha meg már ismered a lányokat valahonnan, akkor élőben szólítsd meg inkább őket."
Kicsit nehéz akár utcán vagy bárhol úgy ismerkedni, hogy vagy azzal jönnek Földön élőkkel, utcán, föld alatt stb nem ismerkednek. Most erre mit tudunk mondani, mindenütt elutasítják az embert, meg a nők sehol sem ismerkednek, csodálom, hogy még nem halt ki az emberiség. Meg ha ismerősnél próbálkozok, aki nem barát, mert a nők barátzónája áttörhetetlen. Akkor is szinte biztos, hogy több éve kapcsolatban él, vagy azt hazudja.
A nők ismerkednek, de nagyon úgy tűnik, hogy veled kifejezetten nem akarnak, kedves utolsó.
Egyébként társkeresőn, ha kapok egy tök sablon levelet, nem fogok rá válaszolni, mert nem érdemled meg. Ha képes vagyok írni néhány sort magamról, akkor joggal elvárom, hogy ne csak egy olyan levél kerüljön hozzám, amit 200 másik lány is megkapott...
Én úgy látom, hogy itt már férfiként csak 1 dolgot lehet tenni. Semmit.
A nők választanak, nem mi, majd ha valakinek megtetszel, te is utolsó előtti, akkor majd szól, ha meg nem akkor ez van.
A párkeresésben már régen nem a férfiak irányítanak.
Akkor kérdezzétek meg szépen fiúk azokat a haverjaitokat, akiknek van barátnője, hogy honnan szerezte. Netről, társaságból, munkahelyről, és hogyan? Ő ment oda hozzá, vagy a lány szedte fel? Merítsetek ötleteket.
Ezt is én oldjam meg helyettetek? Magatoktól nem jut eszetekbe megkérdezni másokat, hogy nekik hogy sikerült? Akár itt az oldalon is megkérdezhetitek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!