Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért terjedt el ez a fajta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért terjedt el ez a fajta viselkedés a nők körében?

Figyelt kérdés
Ha neten akárhol, legyen az közösségi oldal, fórum, stb ráírok egy lányra, és beszélgetni próbálok vele, akkor nagyon sokan, ha nem akarnak semmit, egyszerűen nem válaszolnak többet vagy letiltanak stb. Miért nem lehet egyenesen és értelmes ember módjára megmondani a másiknak, hogy bocs, de nem akarok tőled semmit. Miért kell bunkónak lenni? Tisztelet a kivételnek.

2013. márc. 12. 00:18
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
95%

Én nő vagyok, vegyük például ezt az oldalt.

Itt, ha a szex kategóriába teszek fel egy kérdés, rögtön jön 2-3 ismerkedős privi, de van, hogy több is.

Én sem akarok senkivel sem beszélgetni privátban, csak a kérdésemre akarok választ kapni.

Ha visszaírok nekik, hogy bocs, de nem akarok tőled semmit, akkor lehet, hogy többet nem jön tőle üzenet, de lehet, hogy újra elkezd kérdezősködni, hogy és miért nem? Vagy ami rosszabb, elküldene a francba sértetten. Vagy írna valami durvábbat.

Ha egy ismeretlen lánynak írsz ezeken a közösségi oldalakon, akkor ne is várd, hogy idegenként szóba állnak veled. Ekkor ez a fajta reakció azt jelenti, nem akarok tőled semmit. Vedd úgy, mintha ezt írták volna. Amúgy ha idegenekkel akarsz ismerkedni, arra ott vannak a társkereső oldalak. Ott biztos, hogy nem marad válasz nélkül a leveled.

Ha meg már ismered a lányokat valahonnan, akkor élőben szólítsd meg inkább őket. De ha már ismeritek egymást, és úgy írsz rájuk, biztos, hogy kapsz valami választ, egy személyes ismerőssel nem viselkedik senki így.

2013. márc. 12. 00:37
 12/37 xStefix ***** válasza:
90%
Én csak akkor csináltam ilyet fiatalkoromban, ha már a rámszólás is bunkó volt. Némelyik srác alapból úgy nyitott, hogy a szájába léptem volna... na ezeket csípőből kikapcsoltam.
2013. márc. 12. 01:01
 13/37 xStefix ***** válasza:
Mondjuk én cseten jöttem össze mindhárom pasimmal, legutóbbi azóta a férjem lett. :)
2013. márc. 12. 01:02
 14/37 anonim ***** válasza:
De idegenre rá sem lehet írni a FB-n nem? Csak ismerőssel enged chatelni.
2013. márc. 12. 01:24
 15/37 anonim ***** válasza:
29%

Csak egy észrevételt osztanék meg a témával kapcsolatban...

Kb. 15 évvel ezelőtt és attól korábban a lányok/nők ugyanazon dolgok miatt sírtak, mint a pasik manapság. Hogy csak "arra" kellenek egy pasinak, hogy a pasik úgy váltogatják a barátnőiket, mint az alsógatyáikat, hogy a férfiak magcsalják a feleségüket/barátnőjüket, hogy a férfiak áttaposnak a nőkön, stb.

Nem tudom hogyan történtek a dolgok, de mindez a visszájára fordult. Hallom és látom, hogy manapság már a nők csinálják ugyanazt, mint régen a pasik.

Nem tudom mi lehetne a megoldás a problémára. A két nem szemmel láthatóan szerepet cserélt. Nincs mit szépíteni, a nők férfiként viselkednek, a férfiak pedig nőiesen viselkednek (értem ez alatt a csillivilli fülbevalócskáikat, a szűk NŐI -mert az kényelmesebb- nadrágjaikat, a tetőtől talpig cupaszságukat és még orolhatnám)

Lassan ott fogunk tartani, hogy a nők elkezdenek fiús cuccokban járni -mert az kényelmesebb-, a fiúkról pedig azt feltételezem, hogy sminkelni kezdenek lassacskán.

Ahogy elnézem, nagyon átfordul az udvarlás is: manapság leginkább a nő hódítja meg a férfit (vagy szimplán skalpokat gyűjtenek a nők)

Régen se volt jó ahogy volt és most sem. És talán sosem lesz olyan, hogy mindkét nemnek jó legyen.

2013. márc. 12. 01:44
 16/37 anonim ***** válasza:
*férfiak pedig nőiesen viselkednek és öltöznek
2013. márc. 12. 01:46
 17/37 anonim ***** válasza:

Ez a legjobb módszer, hidd el! :)

És én is a valóságot javaslom! ;)

2013. márc. 12. 02:30
 18/37 anonim ***** válasza:
89%
Én speciel szánalmasnak találom a fészbuk függőket, pláne azokat akik ott ismerkednek. Én se írnék vissza, sőt vissza se igazolnálak, ha bejelölnél ismerősnek, mert nem ismerlek...
2013. márc. 12. 08:09
 19/37 anonim ***** válasza:

Ugyan már, nagyon jól tudja minden lány, hogy a pasik milyenek. Ha élőben akarna elutasítani valakit, biztosra veheted, hogy az esetek nagy százalékában kedvesen hozzák a tudtodra, hogy bocs, nem. Miért? Miért kéne nekik kedvesnek lenniük még akkor is, ha teszem azt az illető, aki rájuk hajtott, bunkó módjára viselkedtek? A lányok félnek az ismeretlen pasiktól, és nagyon jól tudják, hogy nem kevés olyan elmebeteg alfahím van közöttük, akik ugranak az első rossz szóra. Éppen ezért egy nő sosem tudhatja,hogy a pasi, akit elutasít, nem az-e, aki később bántani fogja csak azért, mert nem ápolgatta a lelkét, hanem elutasította.

Nos, az interneten ilyen nincsen, és szerintem sok csaj szereti kihasználni, hogy a neten nem kell tettetni a kedves jókislány szerepét.

Ami engem illet, tény, hogy élőben sem vagyok kedves olyanokkal, akikkel nem akarok, de igen is van, hogy nem válaszolok embereknek, amikor úgy érzem, hogy túl sok a stílusuk, minősíthetetlen, vagy számomra elfogadhatatlan hangnemben nyilvánul meg, illetve, ha tudom, hiába is pofáznám el, mi a bajom a stílusával, nagy ívben tojna rá, illetve, ha idegesítő, vagy baromira gyerekes. Nem akarok én senki anyja lenni, könyörgöm. Egy idegenről van szó, nem érzem kötelességemnek, hogy mindenkivel kedves meg jószívű legyek, aki csak hozzám szól élőben vagy az interneten keresztül. Ha emiatt bunkónak néz, hát istenem! Lehet az is vagyok! Pont nem érdekel, hogy egy idegen mit gondol a stílusomról, nem fogok bocsánatot kérni azért, ahogy élem az életemet, főleg nem egy vadidegentől, aki nem szimpatikus. Csak nem amiatt fogja felvágni az ereit, hogy nem köszöntem el tőle. Ha nem válaszolok, nem szimpatikus. Ennyi. Én meg egy bunkó p.csa vagyok. Ennyi.

2013. márc. 12. 09:15
 20/37 anonim ***** válasza:
01.44, nem tudom, miért általánosítasz, de nagyon nem azt veszem észre, hogy a lányok udvarolnának. Max. egy szűk körben.
2013. márc. 12. 09:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!