Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért terjedt el ez a fajta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért terjedt el ez a fajta viselkedés a nők körében?

Figyelt kérdés
Ha neten akárhol, legyen az közösségi oldal, fórum, stb ráírok egy lányra, és beszélgetni próbálok vele, akkor nagyon sokan, ha nem akarnak semmit, egyszerűen nem válaszolnak többet vagy letiltanak stb. Miért nem lehet egyenesen és értelmes ember módjára megmondani a másiknak, hogy bocs, de nem akarok tőled semmit. Miért kell bunkónak lenni? Tisztelet a kivételnek.

2013. márc. 12. 00:18
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
Talan mert van jobb dolguk is, mint hogy annak a 10 fiunak ecseteljek, hogy nem akarnak tole semmit, akik egyszerre irtak ra. Nem is ismer, es lehet, hogy baratja is van. Akkor meg minek valaszoljon? Nekem anno nagyon sokan irtak egyszerre, ezt nem lehet idegekkel birni. Es akkor arrol nem is beszelve, hogy tudjuk, hogy altalaban ezek a fiuk csak szexet akarnak. PL volt tobb olyan is, aki korlevelet kuldott rengeteg lanynak, hogy baratkozni szeretne... Hat hulyenek neznek ezek minket? Mondjuk en sokszor illedelmes voltam olyan fiuval aki nem tetszett es visszairtam ont azert, hogy ne legyek bunko szegennyel. Erre nem szallt le rolam, alig tudtam levakarni, nem fogta fel, hogy nem akarok sexelni meg semmit se. Meg mivan ha valakinek nincs kedve ismerkedni?? Na ezert! Orulj neki, hogy azok a lanyok akiket nem erdekelsz, idot sporolnak meg neked ezzel, mert ha irnak s utana meg megsem erdekelned, akkor meg az lenne a bajod!
2013. márc. 12. 10:36
 22/37 anonim ***** válasza:

Már miért kellene nekem magyarázkodnom, hogy nem akarok ismerkedni? Ha az utcán valaki leszólít, akkor sem vagyok köteles szóba elegyedni vele, persze stílustól függ, de azért ha tahón közeledik, akkor egyszerűen hátat fordítok és megyek tovább (lehet, hogy éppen sietek is).

Nem hinném, hogy minden próbálkozónak köteles vagy elmagyarázni, hogy miért nem állok vele szóba.

Én ismerkedem neten, de harmincasként rendre 20 évesek írnak rám... egy időben türelmesen elmagyaráztam, hogy nem akarok fiatalokkal ismerkedni, de napi 20 után egyszerűen meguntam, már csak tiltom, hogy máskor se írjon. Lehet, hogy bunkóság, de aki kedvesen, udvariasan, tisztelettudóan közeledik, annak én is elmagyarázom, mi a helyzet...

2013. márc. 12. 10:43
 23/37 anonim ***** válasza:

De rögtön visszaírsz ha ír?

Én lány vagyok, és akkor szoktam kilépni amikor már 1 órája nm ír valaki vissza, vagy ír hogy "pill" aztán 30p múlva megint "pill" bár én elköszönök, nm tudom mindenesetre télleg tahóság köszönés nélkül lelépni, bár nálam előfordúlt olyan hogy lemerült a laptop, és kellemetlenül is éreztem magam, hogy szegény beszélgető társaim most azt hiszik hogy csak úgy léptem!!

:DDD :))

2013. márc. 12. 15:27
 24/37 anonim ***** válasza:

Ha már bunkóság, akkor inkább az számít annak, hogy ismeretlen nőkre ráírsz. Ne keverd össze társkeresővel a közösségi oldalakat.

Ez már a zaklatást is kimeríti, honnan tudod, hogy annak az ismeretlennek épp milyen baja van? Lehet, hogy most halt meg a nagypapája, a kutyája vagy ma közölték vele, hogy rákos, és írogatsz nekik, mert neked úri kedved úgy tartja. Pofám leszakad. Menj társkereső oldalra, ott írogathatsz.

Mellesleg félreértésekre is adhat okot, ha tegyük fel a lány párja meglátja, hogy ráírtál. Pl. ha nem azt írod, hogy "akarsz ismerkedni?", amiből kiderül, hogy még nem ismeritek egymást, hanem úgy írod, "hogy van kedved beszélgetni?", simán azt hiheti a fiú, hogy már ismeritek egymást. Féltékeny is lehet, nem kell itt vadidegenek életébe belerondítani, lehet, hogy eleve nehezen bízik meg bárkiben az illető, erre jól aláássa egy ismeretlen.

Gratulálok!

2013. márc. 12. 21:20
 25/37 A kérdező kommentje:

Most, hogy olvastam ezen hozzászólásokat, látom nem értitek a kérdést.

1. Idegenekre nagyon ritkán írok rá, akkor is általában ismerem őket, ha csak látásból, de akkor is.

2. Amire főleg vonatkozott a kérdésem, az az, hogy már beszélgetünk és beszélgetés közben egyszer csak nem írnak vissza többet.

3. Társkeresőt nem nagyon próbáltam, csak 1 próbát tettem, de ott is megtörtént már ugyanez.

2013. márc. 12. 21:38
 26/37 anonim ***** válasza:
KISPAJTÁS!Nem csak a TE problémád ez,minden udvarias és másokat is tisztelő ember tapasztalja ezt,az élet más területén is.Ilyen a kor,ezt a viselkedést látod a médiában,erre állt be a világ.Sajnos még roszabb is lesz,edzd magad lelkileg is! -egy középkorú-
2013. márc. 12. 22:02
 27/37 anonim ***** válasza:

,,Amire főleg vonatkozott a kérdésem, az az, hogy már beszélgetünk és beszélgetés közben egyszer csak nem írnak vissza többet."

Azaz CSAK kedvességből írt vissza, te pedig nem vetted a lapot. Neked az a bajod, hogy nem omlanak a lábaid elé a nők, csak mert írsz nekik fészbukon, mert szerinted ez egy bazinagy cselekedet. Örülök, hogy már nem vagyok tini, nem bírnám elviselni ezt a sok rinyahímet, a mai tinik visszafelé fejlődnek, már az udvarlás se megy, sőt ha nem ugrik a nyakukba a csaj két kedves szó után és nem jön be neki a fickó akkor a nő bunkó? Hova halad a világ???? Hadd legyen már joguk eldönteni szegény lányoknak, hogy vonzódnak e hozzád!

2013. márc. 12. 22:20
 28/37 anonim ***** válasza:

Jó, ha tehát olyan lányokról van szó, akiket látásból ismersz, akkor miért nem személyesen mész oda hozzájuk? Hívd el őket valahová, szervezz programot, hozzá társaságot, ha úgy érzed, hogy a lány kettesben egyelőre még nem menne el veled, de esetleg ahhoz lenne kedve, hogy úgy ismerkedjetek, ha többen is vagytok, tehát egy csapat megy el valahova, vagy csak összegyűlik valamelyikőtök kecójában egy kis beszélgetésre.

Ha férfi vagy, oldd meg a problémát, szervezd le a dolgokat, és személyesen intézd az ilyen ügyeidet, mert ha neten keresztül próbálod, még az a lány is kiábrándul belőled, akinek amúgy bejönnél.

Légy bátor, és menj oda hozzájuk, megmondom őszintén ez nekem is ellenszenves lenne, ha neten akarna nekem egy srác írogatni, mikor megejthetné élőben is a beszélgetést.

Az legalább egyértelmű érdeklődést takar, míg a netes csevej nem. Az inkább csak unaloműző, nem mutat igazi szándékot.

Ez épp olyan, mintha már lenne barátnőd, és küldenél neki egy virtuális virágot vagy képeslapot, ahelyett, hogy igazi ajándékkal lepnéd meg mondjuk a névnapján.

Előbbi elég kiábrándító, csak az utóbbinak van értéke.

2013. márc. 12. 22:38
 29/37 A kérdező kommentje:

Szóval akkor összegezve az eddigieket:

1. Ne ismerkedj a neten ismeretlen csajokkal, ne ismerkedj velük a valóságban sem.

2. Ne ismerkedj senkivel a neten mert semmitmondó.

3. Csak a már annyira jó ismerős csajokkal beszélgethetsz, akikkel valamilyen módon mindig beszélsz ( közös társaság)

Hát ez így eléggé leszűkíti a kört.

2013. márc. 13. 00:03
 30/37 anonim ***** válasza:
9%

Nincs szerencséd, ismerkedhetsz neten, poén de én itt is szoktam :))

Csak sajnos mindig ojat találsz aki BUNKÓ!

Az hogy ráirsz nm hinném hogy akkora baj, esetleg ha kapcsolatban van érthető hogy nm ír, de ha már beszéltek és egyszer csak lemegy az elég szánalmas, hát én nmtom hogy ezér vkit mér kell letiltani, meg hasonló

nameg a köszönés télleg elég alap dolog!

Hát én nmszoktam!

Szal a tiszteletet kösziiii! :))

2013. márc. 13. 06:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!