Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi lehet az oka, hogy tőlem egy lány sem akar semmit sem?
A nőket nem megérteni kell, hanem szeretni. Nagyapám is megmondta, hogy "Sose akard megérteni a nőket kisunokám, mert beledöglesz!"
de Te visoztn azért nem találsz csajt, mert lerí rólad az önsajnálat. Itt irogatod k ia kérdéseket, meg sirsz vigaszt várva olyan dologért ami csak azért negativ mert töketlen vagy változtatni ezen. Öltözz divatosan, sportolj valamit, legyen kicsit több önbizalmad...
bocsi,gogy veleavatkozom,de szerintem nem nagyon kéne úgy smárolni egy lánnyal,vagy hagyni,hogy leszopjon,ha komoly kapcsolatot akarsz,és még nem is jártok... amúgy a kezdő lépést illene neked megtenni. Aztán,ha érdekled a lányt,majd ő is lép.
16/L
Én biztos semmi pénzért nem mennék oda fiúhoz "ismerkedni" . Én azt várom hogy a fiú kezdeményezzen. Lehet hogy ódivatú vagyok de én ilyen vagyok. :) Amúgy biztosan a saját súlycsoportoddal kezdesz? Ne vedd ezt sértésnek. Csak kérdeztem. Én sem mennék oda egy baromi helyes kigyúrt bőrkabátos fiúhoz hogy: hehehhe ö...öööö szia! Járunk? [ ez csak egy példa volt. Amint mondtam senkihez nem mennék oda] De mindenesetre sok sikert! Majdcsak sikerül! :)
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!