Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek a helyemben?
Figyelt kérdés
Sziasztok, van egy csaj a suliban, egy évvel alattam jár, nagyon széphelyeskedvesaranyos stb hozzám is illik (sztem), viszont ahogy így neten utánajártam(myvip), elég sok ismerőse van, suliból is.. és félek odamenni hozzá, mert amolyan menő csaj féleség, ha értitek :) és ha pl elhajt akkor 100 h kiderül és rajtam nevet majd fél suli :D olvastam itt h msn nem nyerő, személyesen kellene.. de félek h megszívom, biztosra akarok menni...viszont nem is ismerem a csajt.. külsőre bejön, de lehet h a belsője nem fog..suliban többi csajjal együtt beszélget szünetekbe, ahogy én is haverokkal dumálok... ti mit tennétek? hogyan kerülnétek közelebb hozzá? 17/f
2009. szept. 13. 18:35
1/6 anonim válasza:
ha sosincs egyedül, előnyödre is tudod fordítani a helyzetet. mármint ti fiúk szervezhetnétek valami bulit, és hívjátok meg a lányt a barátnőivel együtt. egy felszabadultabb helyen, mint egy buli, már könnyen odamehetsz hozzá érdeklődni, mint a jó "házigazda", hogy milyen a buli stb. itt kipuhatolhatod, hogy tényleg bejön-e, ő is érdeklődik-e irántad, és nem is éghetsz be. vagy ha mondjuk focizol/kosarazol, egyik haveroddal oda is meghívhatjátok a csajokat, a lányok szeretnek jó pasiknak szurkolni:D remélem segítettem valamennyit.
2009. szept. 13. 19:02
2/6 anonim válasza:
Melyik suliba jársz?:D
2009. szept. 13. 20:08
3/6 A kérdező kommentje:
találd ki :D lol
2009. szept. 13. 21:06
4/6 anonim válasza:
Én a helyedben nem foglalkoznék az ilyen "menőcsaj féleségekkel", ahogy te fogalmaztál. Abból sose jön ki jó dolog. Főleg, ha egy suliba jártok..
De ha annyira tetszik a csaj, akkor igen, valami bulit kéne rendezned & meghívni. Ott egyszerűbben megszólíthatod, bár ha akkor is a haverjaival/barátnőivel van állandóan, akkor máris u.az a helyzet, mint a suliban.. :S
Én ezért nem ismerkedtem sose suliban, haveri körből stb.
2009. szept. 13. 21:37
5/6 anonim válasza:
Kedves 21:37!
A menőcsajos dolog nem mindig "nem nyerő". A komám pl a suli akkori legjobb csajával jött össze, aki akkor elsős volt, mi meg 4.esek. Aztán jött a nyár, meg egyetem első év... aztán megint nyár, most kezdődött a második év. Még mindig együtt vannak, pedig a lány Kisvárdában lakik, komám meg Pécsett tanul, kéthetente jár haza. Na ez szerelem.
2009. szept. 14. 16:48
6/6 anonim válasza:
16:48 vagyok. Kisvárda-Pécs cirka 520km és 7-8 óra vonattal. Kocsival 480km.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!