Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nézett a csaj folyton?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nézett a csaj folyton?

Figyelt kérdés

volt egy csaj mindig nézett majd én is őt nekem megtetszett

vonaton közelembe ültek ,majd két barátnője ki ment kb 2-3 percre és ott ült a csaj előttem ,lehet ezért csinálták hogy hozzászóljak a csajhoz.

Meg volt olyan is hogy villamoson megláttam őket oda jöttek leült velem szembe a barátnője és a csaj aki tetszik nekem ott állt felettem én meg semmit nem csináltam inkább másik irányba néztem zavarba voltam,mentem a vonatra és egy másik barátnője undorral nézett rám ,aztán láttam a csajt a vonaton kb 5 perc múlva ideges volt .azért lehetett ideges ,mert tetszek neki és nem szóltam hozzá vagy azért mert rájött hogy nekem ő tetszik és enek nagyon nem őrült hogy tetszik egy ilyen fiúnak?

2013. márc. 8. 19:26
 1/10 A kérdező kommentje:
randira hívjam szerintetek vagy csak undorodik vagy hülyítene
2013. márc. 8. 19:26
 2/10 anonim válasza:
Először vedd fel vele a kapcsolatot. Úgyis látod, hogyan közeledik feléd, és akkor majd megbizonyosodhatsz arról, hogy tetszel-e neki vagy nem.:)
2013. márc. 8. 19:32
 3/10 A kérdező kommentje:
és amit leírtam abból mire gondoltok
2013. márc. 8. 19:33
 4/10 anonim válasza:
Sok jel mutat arra, hogy rokonszenvez veled, de nem olyan erősek, hogy ebből biztosra levond, hogy tetszel neki.
2013. márc. 8. 19:40
 5/10 A kérdező kommentje:
és milyen lenne az erős jel?az pl mi lenne?
2013. márc. 8. 19:58
 6/10 anonim válasza:
Pl.: rengetegszer néz rád (és amint ránézel hirtelen elfordul), feltűnési viszketegségben szenved a közeledben; hülyén viselkedik. Túrja a haját, sokat mosolyog, esetleg megpróbál hozzád érni, de mindenféleképpen valami verbális vagy nonverbális kapcsolatot akar kialakítani.
2013. márc. 8. 20:05
 7/10 A kérdező kommentje:
olyan volt hogy ránéztem és le sütötte a tekintetét,volt amikor röhögött a közelembe,pár napja meg jött velem szembe a járdán és mentem vele szembe ő meg kiment az útra hogy ne kelljen neki mellettem eljőnnie
2013. márc. 8. 20:20
 8/10 anonim válasza:
Akkor viszont próbáld meg minél hamarabb meghódítani.:)
2013. márc. 8. 20:35
 9/10 A kérdező kommentje:
aha ,csak nekem ebből az jött le hogy azért ment ki az útra ,előlem mert nem akart mellettem elmenni így akarta a tudtomra adni nehogy véletlen is közeledjek felé de szerinted akkor nem ezért?
2013. márc. 8. 21:01
 10/10 anonim válasza:

Szerintem azért tért ki előled, mert tudta, hogy ha túl közel kerül hozzád, akkor vághatod a helyzetet, hogy tetszel neki. És mivel ezt el akarja kerülni, megpróbál akkora távolságot tartani, amennyi még nem kínosan sok.

Ez a bonyolult női logika...:D

2013. márc. 8. 21:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!