Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt miért nézett folyton akkor?
volt egy lány aki mindig nézett amikor ránéztem egyből elkapta a tekintetét vagy le hajtotta fejét ,
én arra jöttem rá hogy hülyít mintha tetszenék neki másnap mikor erre rájöttem röhögtek agyba főbe ,azóta nem is néz,mikor el mennek melettem barátnőivel akkor mosolyognak nagyon , de viszont ha ránézek a lányra néha lehajtja a fejét, szerintetek hogy viselkedne ha tetszenék neki és hogy ha hülyített volna ???
én ha meglátom majd szét robbanok az idegességtől ,megkérdezni nem fogom tőle de tudni akkarom
"15 éves csaj vagyok....saját tapasztalatból mondom h a csajok vagy az EXTRÉM RONDA pasikat szopatják, vagy azokat akik nagyon bejönnek nekik, és így...hát nemtom mit érünk el ezzel, de elég kielégítő élményt nyújt.....szal sztem döntsd el meik vagy te ;))"
szerintem erről szokjle,a saját érdekedben. :)
amugy én nemtudom mejikbe tartozok,extrémronda vagy a
másik?vagycsak ha valaki csendes akor szivatnikell?
a másik amit nemértek fikázpárcsaj mondván csúnyavagyok,
de őkis csúnyákvoltak,akkor?vagy az nemszámít?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!