Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Folyton néz, én is Őt. Ma ráköszöntem, és nem tudta hogy neki köszönök, és mikor elnéztem barátnőmre, akkor nézett vissza (barátnőm látta). Újra köszönjek rá?
Figyelt kérdés
Néz,és én is Őt..Nagyon tetszik..Majd kiugrott a szivem,de ráköszöntem..És semmit sem hallottam vissza..Lefagytam,ránéztem barátnőmre,és elszomorodtam..Erre barátnőm megszólal hogy most nézett vissza,meg hogy nem tudta hogy neki köszöntem..Újra köszönjek rá?Vagy hagyjam?És felvettem régen msn-re,1x beszéltünk azóta semmi..Csak néz:/ És állítólag csak rejtve jön fel...Köszönjek újra??Amúgy félénk gyerek...És általában akkor és úgy néz,hogy ne vegyem észre..Barátok látják..De ahogy barátnőm ránézett,mert észrevette hogy bámul,egyből elvette a pillantását..:) 2 hét maradt,mert elmegyek másik suliba....:/(8-os vagyok...)Ő gimis..Lépjek,köszönjek újra?? Köszi,14/L:)2010. máj. 12. 19:54
1/4 anonim válasza:
Menj oda és beszélj vele, mit veszthetsz?
2/4 anonim válasza:
Igen,egyébként ugyanebben a szituban vagyok. :D
3/4 anonim válasza:
Szerintem nem kell erőltetni ezt a "ráköszönős" dolgot. Ha igazán tetszel neki, lesz elég bátorsága megtenni az 1. lépést, bízd rá. Ha pedig nem, akkor ne foglalkozz vele.
4/4 A kérdező kommentje:
De ha mégse teszi meg,az nagyon rosszul esne..De akkor miért néz folyton?:/
2010. máj. 12. 21:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!