Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miert nezett levegonek? Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert nezett levegonek? Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Nagyon bejon egy srac nekem, szoval amikor eloszor talalkoztunk, akkor odamentem hozza, hogy beszelgessunk, de valami indokkal ott hagyott. aztan kesobb azt vettem eszre, hogy engem nez a terem masik vegebol.

Legkozelebbi alkalommal paran egyutt mentunk koncertre, szinten nezett, de elegge felbosszantottam magam azon, hogy egy masik csajjal dumalt. el is mentem egy masik szorakozohelyre, ahol a haverok voltak. Egy ora mulva o is megjelent ott. Kerdezte, hogy hova tuntem, mert keresett. Aztan megint otthagyott. Lehet azert mert ket sraccal beszelgettem, es azt hitte, hogy zavar?

Ma, alig vartam gy ujabb koncertet, ahova o is jott, de konkretan ram se nezett. Mintha ott se lettem volna. Ez azert volt feltuno, mert ha nem kedvelek valakit, attol meg koszonok neki, vagy legalabb ranezek. De semmi. Es ezert tunt fel ennyire.

Most nem tudom, hogy mit tegyek. Mit tegyek?

2011. nov. 14. 01:49
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Jajj... úgy irígylem azokat akik ilyeneket írnak ide. Bár csak nekem is ez lenne a legnagyobb bajom :)

Amúgy meg jaja tuti zavarta hogy 2 sráccal voltál. Amúgy meg nem értem ezt a nem is köszönt. Tán ráköszöntél és ő meg nem? Vagy ha te sem köszöntél akkor lehet arra várt h odamész. Ennyi

2011. nov. 14. 02:52
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen egyetértek az előző válaszolóval :)) Nem mindig csak a fiúnak kell köszönni, és odamenni a lányokhoz, ez fordítva is történhet :) Az meg hogy rád sem nézett, az valószínűleg azért volt, mert zavarta, hogy két másik sráccal beszéltél, és nem vele. Szerintem beszéljétek meg a dolgot, jobb tisztázni az ilyesmit :)) sok szerencsét :D
2011. nov. 14. 09:26
 3/5 A kérdező kommentje:

Most lehet, hogy ovodasnak tunik a reakciom, de azert volt, mert o meg egy lannyal beszelgetett egesz este szinte. Arra gondoltam, hogy akkor mar jobb, ha elmegyek onnan, es olyanokkal leszek akik kedvelnek, akik haverok.

Amugy meg, kesett, a koncert mar elkezdodott, szoval amikor megerkezett, akkor csak ra pillantottam, aztan vissza a szinpadra.

2011. nov. 14. 09:57
 4/5 A kérdező kommentje:
Szerintetek van meg eselyem nala? Vagy elszurtam teljesen?
2011. nov. 14. 15:59
 5/5 anonim ***** válasza:

1-es vok.

Van persze. Nincs még itt semmi elszúrva.

2011. nov. 14. 17:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!