Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Nektek ízlésficamotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Nektek ízlésficamotok van vagy mi? 20 kiló felesleg van rajtam, nem tartom magam jóképűnek mégis tetszem egy szép lánynak. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
A sportmúltamból adódóan fejlett izomzatom van, szélesek a vállaim, izmos nagydarab de dagadt, nagyseggű hájas srác vagyok.Sajnos van rajtam 20 kiló felesleg is, eszméletlenül széles a derekam, a dagadt pofám miatt minimum 5 évvel nézek ki idősebbnek,rövidebb a farkam 4 centivel a szeméremcsont felett lerakodó zsír miatt,látszik rajtam hogy lúzer vagyok mégis tetszem egy szép lánynak és ő is nekem.Sőt, azt látom hogy más lányoknak is, próbálkoztak már nálam, pedig botrány a kinézetem.A külsőm miatti szégyenemben nem merek hozzá közeledni de nem csak hozzá, egy lányhoz sem, pedig szeretnék, de egyszerűen undorodom magamtól.Lányok, ti a ruhán keresztül már látjátok a kiszemelt testét és ennek ellenére tetszhet az adott célszemély?Én tényleg nem értem.Attól félek, hogy ha meglátná az ocsmány derekamat, elundorodna tőlem.Egyszerűen mi az ami egy magamfajta senkiházin tetszhet egy lánynak?
2013. márc. 7. 18:53
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Nem fogok képet feltenni, így is ultra szégyen, hogy ezt a kérdést lemertem írni még így ismeretlenül, álnév mögé bújva is.Tudom, hogy idiótán hangzik, de egyszerűen nem értem!De kérlek lányok a kérdésre válaszoljatok.Ti elképzelitek a testét a kiszemeltnek?Volt már olyan, hogy egy hozzám hasonló dagadt balfas.z tetszett nektek?És nem csalódtatok?
2013. márc. 7. 18:57
 12/21 anonim ***** válasza:

ezt most miért csinálod

miért nem hiszed el, a csaj önmagadért választ

van Benned valami ami neki tetszik,

én is így választok, ha ez baj sajnálom N

2013. márc. 7. 18:58
 13/21 anonim ***** válasza:
Elég legyen már, irány az ágy.
2013. márc. 7. 18:58
 14/21 A kérdező kommentje:
Pedig rohadtul nem kamu.Az alattam levő kolega kérdése bár hasonló, azt nem én tettem fel.Igazából azt nem értem, hogy sok hozzám hasonló lúzer, csajozni nem tudó balfék rinyál, hogy a csajok csak a külsőre mennek-ami részben igaz azért,ki akarna egy önmagát elhanyagoló senkivel együtt lenni-, erre nekem itt van ez, és ez a legrosszabb, rosszabb mintha leszarnának a lányok.Mert akkor beletörődve elkezdenék magammal foglalkozni stb...Akkor most mégis számít nektek a külső?Nem értem!Amúgy 23 éves vagyok
2013. márc. 7. 19:05
 15/21 anonim ***** válasza:
Jól van már ne erőlködj annyira átlátszó!Ha tényleg tetszenél egy szép lánynak már régen alatta lennél!De ehelyett itt vergődsz mint egy szerencsétlen ebihal
2013. márc. 7. 19:12
 16/21 A kérdező kommentje:
Leszarom mi az átlátszó.Az igazat írtam le, és mivel nem mindennapi a "gond",mert nekem ez óriási gond, feltettem egy istenverte kérdést lányoknak!Elegem van az ilyen trollokból, és kedves utolsó minden vágyam hogy alattam legyen a lány, de ezt ilyen el.aszott külsővel nem igazán lehetne élvezni, mert állandóan magamat látnám milyen ocsmány vagyok.
2013. márc. 7. 19:20
 17/21 anonim ***** válasza:
Örülj neki! Gyere össze vele, járjatok, szexeljetek, ennyi!
2013. márc. 7. 19:49
 18/21 anonim ***** válasza:
Hát én most kb. hasonló helyzetben vagyok, illetve én vagyok a lány és egy olyan fiú tetszik, aki tök vékony, kopaszkodik, alacsony, kapafoga van, szőrös, pattanásos, de valahogy így az összkép számomra olyan aranyos:D és mindenki csak szekál vele, hogy tetszhet nekem egy ilyen srác, mert hogy én "jobbat is találnék", de lesz.rom, mert vicces és nagyon közvetlen, emellett pedig megcsalni sem fog valószínűleg, ha sikerül egyszer összejönni vele. Szóval kérdező ne félj és ne kezdj itt kombinálgatni magadban, hogy úgy sem tetszenél neki, hanem kezdeményezz és hátha lesz belőle valami. 21/L
2013. márc. 7. 19:51
 19/21 anonim válasza:
Furák ezek a lálnyok, én alacsony vagoyk és alg ütöm meg az 50-et de utánam már fordult hátra nem is egy szép lány, a fene se érti őket, pedig itt is olvastam, hogy a magamfajta nyomikra nem tudnak állítólag férfiként nézni, ennek ellenére mégis tetszettem már több szép lánynak is.
2013. márc. 7. 22:11
 20/21 anonim ***** válasza:
Lehet van benned valami, ami túlsugározza az előnytelen oldaladat. Ne parázz, ragadd meg a lehetőséget, és használd ki!
2013. márc. 9. 14:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!