Mégis mit kezdjek az anyatejjel?
Már a kezdetektől rengeteg tejem van, jelentkeztem is anyatej leadónak, minden vizsgálaton megfeleltem, el is kezdtem a leadást.
Mivel költözünk, plusz édesanyámat is segítem, nem mindig sikerült megoldani, hogy a friss tejet elszállítsák, így lefagyasztottam. Ezek után ért a hidegzuhany, hogy a fagyasztott tejet nem veszik be, nem kell az állomásnak. Magánúton is megpróbáltam túladni rajta, még azt is felajánlottam, Budapesten belül megoldom a szállítást, de nem, nem kell senkinek.
Mindenki azt hangoztatja, hogy így-úgy mekkora kincs, meg minden cseppje ajándék, ehhez képest kénytelen leszek kiborítani, mert senkinek nem kell, nekem meg tele van a fagyasztóm.
Iszonyú érzés, ha arra gondolok, azért kelek föl éjszaka is fejni 4 óránként, azért nem alszom ki magam soha, hogy aztán a lefolyót tápláljam...
Mégis mihez kezdjek????
Én anno fél évig fagyasztottam le, aztán már tele volt a fagyasztó, meguntam, és anyósomnál a tyúkoknak odaadtuk...
Éjjel emiatt minek kelsz fel? Ha nem fejed pluszban, kicsit kevesebb fog termelődni, csak annyi, amit a baba megeszik. Én is abbahagytam a fejést, és beálltam a lányom igénye szerint.
Az meg a másik dolog, hogy a gyereknek is alig van meg a pelenkára valója... :'(
Ki vagyok borulva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!