Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mégis mit kezdjek az anyatejjel?

Mégis mit kezdjek az anyatejjel?

Figyelt kérdés

Már a kezdetektől rengeteg tejem van, jelentkeztem is anyatej leadónak, minden vizsgálaton megfeleltem, el is kezdtem a leadást.

Mivel költözünk, plusz édesanyámat is segítem, nem mindig sikerült megoldani, hogy a friss tejet elszállítsák, így lefagyasztottam. Ezek után ért a hidegzuhany, hogy a fagyasztott tejet nem veszik be, nem kell az állomásnak. Magánúton is megpróbáltam túladni rajta, még azt is felajánlottam, Budapesten belül megoldom a szállítást, de nem, nem kell senkinek.

Mindenki azt hangoztatja, hogy így-úgy mekkora kincs, meg minden cseppje ajándék, ehhez képest kénytelen leszek kiborítani, mert senkinek nem kell, nekem meg tele van a fagyasztóm.

Iszonyú érzés, ha arra gondolok, azért kelek föl éjszaka is fejni 4 óránként, azért nem alszom ki magam soha, hogy aztán a lefolyót tápláljam...

Mégis mihez kezdjek????

2012. márc. 11. 15:58
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Én anno fél évig fagyasztottam le, aztán már tele volt a fagyasztó, meguntam, és anyósomnál a tyúkoknak odaadtuk...

Éjjel emiatt minek kelsz fel? Ha nem fejed pluszban, kicsit kevesebb fog termelődni, csak annyi, amit a baba megeszik. Én is abbahagytam a fejést, és beálltam a lányom igénye szerint.

2012. márc. 11. 16:04
 2/13 anonim ***** válasza:
Tudom, nem nagy vigasz, de egy részét felhasználhatod a babádnak főzelékhez, ha már eszik. Ha nem kell neki főzelékbe sem, akkor egy-egy adagot önts a fürdővizébe, nagyon jót tesz a bőrének. Így talán mégis kicsit könnyebb, ha valahogyan felhasználod, mint ha kiöntöd a lefolyóba.
2012. márc. 11. 16:09
 3/13 A kérdező kommentje:
Napi 1,5 litert fejek le feleslegbe... ha kihagyok egy fejést, begyullad, ezért kelek éjszaka is. Mindent kipróbáltam, sehogy sem jó semmi.
2012. márc. 11. 16:09
 4/13 anonim ***** válasza:
de minek fejsz 4 óránkánt? Nem lenne egyszerűbb,ha csak annyi tejed lenne amennyi a babának kell? ha fejsz csak szaporítod.
2012. márc. 11. 16:20
 5/13 anonim ***** válasza:
A fagyasztott tej kuka sajnos, vagy ajándékozd el, védőnőt kérdezd meg kell-e valakinek, de ha még ennyi van, add le, valahogy old meg, legalább a gyereknek megvan a pelenka ára.
2012. márc. 11. 16:21
 6/13 A kérdező kommentje:

Az meg a másik dolog, hogy a gyereknek is alig van meg a pelenkára valója... :'(

Ki vagyok borulva.

2012. márc. 11. 16:23
 7/13 A kérdező kommentje:
Mi olyan nehezen érthető abban, hogyha kevesebbet fejek, vagy ritkábban, akkor becsomósodik, és begyullad, elviselhetetlenül fáj.
2012. márc. 11. 16:26
 8/13 anonim ***** válasza:
Keverd a babónak a fürdővízéhez. Tényleg jót tesz a bőrének. :-)
2012. márc. 11. 16:57
 9/13 anonim ***** válasza:
0%
Akkor keveset fejj le,és nem fog begyulladni,vagy örökké kelni fogsz és fejni 20 éven keresztül???
2012. márc. 11. 20:30
 10/13 anonim ***** válasza:
Hogyhogy nem viszik el a fagyasztott tejet? Azt nem lehet megoldani, hogy a dokin, védőnőn keresztül keress valakit, akinek kell? Vagy hogy hirdetést adj fel? Vaterán nem próbáltad még pl?
2012. márc. 11. 23:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!