Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Kezdjek el tejserkentő teát inni?

Kezdjek el tejserkentő teát inni?

Figyelt kérdés
Az első 1,5 hétben minden nap 1x fejtem,amiből evett üresre-80ml, a másiknak az elejét-70 ml,de 2 napja kevesebbet tudok abból fejni,amiből evett,40-60 ml-t.Ez normális,most állt be a baba igényére a tej vagy érdemes lenne tejszaporítót inni? Muszáj fejnem,mert lesz,hogy nem leszek itthon 1-1 etetésre.
2012. febr. 16. 10:56
 1/2 anonim ***** válasza:
Ihatsz nyugodtan. Nekem sok tejem volt, de ettől függetlenül is ittam, mert használ a baba pocakjának is a teában levő hatóanyag, ami bekerül a tejbe. Nem lesz hasfájós.
2012. febr. 16. 11:35
 2/2 anonim ***** válasza:
A tea nem árt. Ha sokat iszol vizet, gyümölcslevet, levest az is szaporítja a tejet csak ne igyál sok cukrosat. Tejszín és a fehérje is jót tesz a tejtermelésnek.
2012. febr. 16. 18:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!