Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mégis mit kezdjek az anyatejjel?

Mégis mit kezdjek az anyatejjel?

Figyelt kérdés

Már a kezdetektől rengeteg tejem van, jelentkeztem is anyatej leadónak, minden vizsgálaton megfeleltem, el is kezdtem a leadást.

Mivel költözünk, plusz édesanyámat is segítem, nem mindig sikerült megoldani, hogy a friss tejet elszállítsák, így lefagyasztottam. Ezek után ért a hidegzuhany, hogy a fagyasztott tejet nem veszik be, nem kell az állomásnak. Magánúton is megpróbáltam túladni rajta, még azt is felajánlottam, Budapesten belül megoldom a szállítást, de nem, nem kell senkinek.

Mindenki azt hangoztatja, hogy így-úgy mekkora kincs, meg minden cseppje ajándék, ehhez képest kénytelen leszek kiborítani, mert senkinek nem kell, nekem meg tele van a fagyasztóm.

Iszonyú érzés, ha arra gondolok, azért kelek föl éjszaka is fejni 4 óránként, azért nem alszom ki magam soha, hogy aztán a lefolyót tápláljam...

Mégis mihez kezdjek????

2012. márc. 11. 15:58
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

ha már teher és nem tudsz vele mit kezdeni, akkor szépen fokozatosan kell csökkenteni a fejést.

én a helyedben továbbra is gyűjteném, amíg muszáj (amíg csomósodna), és amikor a gyerekem 8-9 hónapos, akkor lassan elválasztanám, és a fagyasztott tejet adnám bő 1 éves koráig a hozzátáplálás mellett.

2012. márc. 12. 09:14
 12/13 anonim ***** válasza:
Én iszonyodtam a szoptatástól. Rögtön szülés után csak akkor fejtem és csak annyit, amennyit a cumisüvegbe tettem. Aztán elkezdtem tápszert venni, és egyre ritkábban fejtem, csakis akkor, amikor már feszített. A baba 1 éves korára már nem volt tejem.
2012. nov. 13. 17:11
 13/13 A kérdező kommentje:

Már vége :)

Babácska 8 hónaposan leválasztotta magát ciciről, 10 hónapig fejtem, és utána teljesen elapadt :)

2012. nov. 13. 18:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!