Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez jó ötletnek tűnik?
Van egy tanárom, akibe a kezdetektől fogva szerelmes vagyok. Vagyis nem mondanám szerelemnek, hiszen nem ismerem, csak annyira, amennyit órán mutat magából, de oda vagyok érte. Iszonyat sármos, szexi, és okos. De az apám lehetne. Néha úgy látom, hogy én is szimpatikus vagyok neki, de nem merek semmit kezdeményezni. Tudom, hogy nem lehet köztünk semmi komoly, de szeretnék tenni egy próbát, hátha lehet belőle "valami" :P
Úgy döntöttem, hogy amíg tanít, nem kísértem a sorsot, csak visszafogottan jelzem neki (csinos ruha, mosoly, szemezés, rendesen készülök minden órájára, stb).
De mikor félév végén levizsgázok nála, vizsga után kettesben odaadom neki a számom egy cetlin, és megmondom, hogy ha gondolja, hívjon fel. Ha hív, akkor jó, ha nem, akkor pedig ott a nyár, hogy elfelejtsem. Jó ötletnek tűnik?
19 éves egyetemista lány
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!