Ez jó ötletnek tűnik?

Figyelt kérdés

18 éve lány vagyok. Arra gondoltam gyámügyes leszek. Kimegyek családokhoz intézetbe viszem a gyereket ha szükséges, asszem családgondozó vagy mi. Szerintetek ez jó szakma lenne? előnyei és hátrányai? Meg én úgy tudom ingyen meg lehet csinálni az első szakmát, nekem első lenne, de okj-s képzés. Akkor is ingyen van?

Légyszi mind az összes kérdésemre válaszoljatok.

2011. febr. 10. 17:54
 1/5 anonim ***** válasza:
hát nem is tudom veszélyes is lehet, akitől már elkell venni a gyereket az alkoholista, vagy agresszív meg ilyenek, de ha ez nem probléma neked, akkor nem rossz ötlet.
2011. febr. 10. 18:49
 2/5 A kérdező kommentje:
a veszélyes dolgokat szeretem:D
2011. febr. 10. 18:55
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem ez nagyon szép szakma, végül is gyerekek életét mented meg hosszú távon. Persze biztos leszel majd olyan helyzetben, hogy rosszul érzed magad emiatt (mégiscsak elszakítod őket a családjuktól, akik esetleg önhibájukon kívül nem tudnak róluk gondoskodni). Első OKJ-s képzés ingyenes? Erről én még nem hallottam, de nem kizárt...
2011. febr. 10. 19:21
 4/5 anonim ***** válasza:
A kereset átlagos és szimpatikus szakma, bár én itt Magyarországon biztos nem mernék ilyet csinálni, vannak bizonyos típusú emberek, akik nem örülnének, ha a 20000 forintos szoctámot érő gyereket csak úgy lenyúlod, mert lusták beíratni iskolába....
2011. febr. 10. 20:03
 5/5 A kérdező kommentje:
hát de ha lusták beiratni akkor ezen ne csodálkozzanak szerintem
2011. febr. 12. 08:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!