Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nem lesz rossz a vége ha vele...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem lesz rossz a vége ha vele lenne valami? Lejebb részletesen. Tudtok hamar válaszolni? Mert SOS.

Figyelt kérdés
van egy srác a szomszédunk.ma kiderült hogy bejövök neki.és nekem is szimpatikus(hisz aranyos.kedves.jópofa,szal sok jó belső tulajdonság)(a külső nem érdekel).de nem tudom hogy jó vége lenne e. hisz ő és köztem 1év 3hónap a különbség.és hát a szomszédunk. meg bennem van az az érzés hogy csalódni fogok. mert engem nem érdekel még az sem hogy cigány.én meg nem. szerintetek járjak vele? bírtok mondani előnyöket és hátrányokat is ha járnánk? 16 éves lány
2009. szept. 12. 23:46
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
azért vagy fiatal, hogy csináld. ha rossz vége lesz, akkor ez van. még az is mindig jobb, mintha nem történt volna semmi.
2009. szept. 12. 23:55
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Próbáld meg!

Előnyök: remélhetőleg lesz egy szupi barátod, aki szeret, fogja a kezed stb. Nem leszel magányos...de gondolom te is tisztában vagy az előnyeivel.

Hátrányok: nem biztos, hogy a szüleid helyeselni fogják a származása miatt. És ki tudja, lehet hogy csalódni fogsz, de hát akárkivel is kezdesz ez nincs kizárva.

2009. szept. 13. 03:24
 3/11 anonim válasza:
100%
most te vagy fiatalabb v a pasi?? amúgy meg lehet próbálni, ha sikerül sikerül ha nem nem..... tapasztalatokat biztosan szerzel...
2009. szept. 13. 09:28
 4/11 anonim ***** válasza:
55%
Megbocsáss, de az, hogy szimpatikus, neked az elég ok arra, hogy lefekudj valakivel? Mert akkor nállad elég nagy gáz van ott a ballonban a nyakadon.
2009. szept. 13. 11:57
 5/11 anonim ***** válasza:

A kérdező nem írta, hogy csak azért feküdne le vele, mert szimpatikus neki (ha valamit így értelmezel, akkor a te "ballonodban" van gáz:P)

Szerintem adj egy esélyt ennek a leendő kapcsolatnak;) Ki tudja, lehet, hogy nagyon boldog leszel mellette, de lehet, hogy csalódni fogsz. Addig nem tudhatod, amíg ez csak elméletben létezik. Fiatal vagy, használd ki a lehetőségeidet!

2009. szept. 13. 13:26
 6/11 anonim ***** válasza:
Már megbocsass 13:26os, de te hol olvastál tole olyat, hogy tetszik is neki, esetleg szeretné vagy ilyesmi?Annyit írt, hogy szimpatikus.Aki minden szimpatikus pasinak szétteszi a lábát az meg egy budos k.....
2009. szept. 13. 16:21
 7/11 A kérdező kommentje:
egy az hogy szimpatikus nem jelenti az hogy egyből sexelnék vele.utaltam rá? igen tetszik nekem. de én nem vok az a pasifaló tipus szal nem kell egyből a sexre gondolni.
2009. szept. 13. 20:13
 8/11 anonim ***** válasza:
Ha valaki aki nem tud biciklizni, felül 1 biciklire az azonnal fog tudni biciklizni? ePárszol elesik, bizonytalan lessz de elöbb utobb menni fog neki. Meg kell probálni mindenképp, ha jol sül el akkor jó, ha nem akkor volt egy "esésed" legözelebb jobban fog menni.
2009. szept. 13. 20:32
 9/11 anonim ***** válasza:

Szia!

ne haragudj előre is a véleményemért de sok helyről hallottam, olvastam h romákkal ne kezdjünk ki, mert idővel kibújik belőle a származása, itt is olvashatsz olyan eseteket amikenk nem lett jó vége, de nem szeretnék beleszólni de így láthatatlanba is aggódók:)

vigyázz magadra :)

17/L

2009. szept. 13. 22:02
 10/11 anonim ***** válasza:

Barmok!! Nem az volt a kérdés hogy lefeküjön e vele hanem az hogy Járjanak e!!!!

Szerintem megér egy misét hiszen bejöttök egymásnak és közel is van!!

Nyilván nem fognak a szüleid sem ellenkezni mert nem hiányzik a rossz szomszédi viszony!!

Szerintem csak elönye van mert így könnyebben alhatsz majd együtt vele hiszen ott van mellettetek!! :)

- Joe

2009. szept. 14. 04:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!