Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiuk, jol ertelmezem ezt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk, jol ertelmezem ezt?

Figyelt kérdés

Van egy fiu akivel mar egy ideje ismerjuk egymast eloben, es mostanaban a facebookon kezdtunk el tobbszor beszelgetni. Hetente tobbszor, de csak baratok vagyunk.

A multkor viszont megkerdeztem, hogy nincs-e kedve eljonni valahova velem, erre visszakerdezett, hogy csaknem randira akarom hivni?

Mondtam, hogy nem, csak haverkent, es akkor mondta, hogy tudja, csak viccelt.

Tenyleg csak viccelt volna?

Vagy ha mar ilyeneket mond, akkor megforult a fejeben, hogy randira hivjon, nem?

2013. márc. 4. 19:30
 1/6 anonim válasza:
De
2013. márc. 4. 19:32
 2/6 anonim ***** válasza:
hacsak nem vagy nagyon csúnya, akkor 100% hogy megfordult a fejében, hogy randira hívjon. persze ettől még lehet hogy tényleg csak viccelt, és nem zavarja annyira hogy csak haverok vagytok.
2013. márc. 4. 19:35
 3/6 anonim ***** válasza:
de.
2013. márc. 4. 19:39
 4/6 A kérdező kommentje:
Nem vagyok csunya, es tavaly mar majdnem osszejottunk egyszer, meg is csokolt. De valahogy abba maradt akkor a dolog.
2013. márc. 4. 19:41
 5/6 anonim ***** válasza:
Lehet hogy reménykedett az igenleges válaszodban, de mivel azt írtad utána, hogy haverként, gyorsan visszavonta azzal hogy csak "viccelt" nehogy csorba essen a büszkeségén.
2013. márc. 4. 20:03
 6/6 A kérdező kommentje:

Szerintetek lehet ebbol meg valami? Ez utan az eset utan ket nappal irt megint. Es sokat beszelgettunk akkor is.

Az a gond, hogy en is beijedtem. Nem akartam, hogy azt higyje, hogy randi, pedig szerettem volna vele talizni.

2013. márc. 4. 20:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!