Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért van az hogy a fiúk csak olyan lányokra buknak akik mind ugyanúgy néznek ki?
Csak annyi hogy egy percig sem irigykedem ezekre a lányokra sőt valamelyiket még sajnálom is hogy nemképes találni magának saját stílust ezért követi a tömeget...
Akkor minek tetted fel a kérdést és mit foglalkozól veülük?Ha te olyan f@sza csaj vagy és buknak rád a pasik akkor mi a gondod?Hiszen te olyan egyedi vagy...csak tudod ezek a kérdések általában nagyon átlátszóak,mert ha én meg vagyok magammal elégedve és buknak rám a csajok,akkor nem érdekel hogy ki hogy követi a dívatot és kinek milyen a barátnője.Általában az ilynen kérdések mögött irigység és féltékenység áll,mert nem kellesz senkinek...de te ezért a többi rácot és azokat a lányokat hibáztatod.Hol ott semmi közösd hozzá..hiszen ha te különb vagy náluk akkor biztos több 100 pasi oda van érted..ami kétlek,mert akkor nem ezen lovagolnál.
Hát ez jó nagy hülyeség. A nem sminkelt,nem vasalthajú lányoknak úgyanúgy van barátja ha normálisak de adj isten még szépek is.
De az miért van,hogy ezek a sminkelt,vasalthajú lányok általában nem szídják az "egyedi" lányokat...?!
Talán mert ők megvannak elégedve magukkal. Ha neked nem tetszik valami változtass és ne másokkal legyél elfoglalva ilyen nagyon egyszerű.
szerintem egyszerű a válasz. ez egy ilyen evolúciós deformáció. azt löki a média, hogy a csicsás "nőstény" a szép, az egészséges, a jó; érdemes vele hosszú távon kezdeni. minden "hím" egy ilyen "tojót" szeretne, akivel a jólét ígéretét is megkapja.. vagy legalább is annak az illúzióját.
egyébként nekem sem tetszenek a restaurált női arcok a szériás tartozékokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!