Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudnátok így szeretni?
Figyelt kérdés
15 éves vagyok és egy nagy tűzfolt éktelenkedik az arcomon (olyasmi mint a májfolt csak vörös), ezért nem egyszerű. Sokan lenéznek miatta pedig nem tehetek róla hogy így születtem. A fiúkkal való ismerkedés sem egyszerű.. sokszor rám se néznek hanem inkább elkapják a tekintetüket. Nagyon rosszul esik és egyre jobban kezdem elveszíteni az önbizalmamat és a reményt h valaha is lesz valakim. Fiúk ti egyáltalán járnátok ilyen lánnyal?2013. márc. 3. 17:04
1/8 anonim válasza:
Nekem jobban tetszik az olyancsak akinek van valami hibája, vagy betegsége. Fingom nincs mi az oka, de ez van. Amúgy meg, attól még lehet szép az arcod, ha alapból az akkor így is.
2/8 anonim válasza:
Privibe küldenél róla képet? Egyébként miért is ne? Mindenkiben van valami hiba. Ha a személyiséged jó és külsôleg is jól nézel ki akkor igen. Egy kis foltocska nem a világ :)
17F
3/8 anonim válasza:
zóna pocoknak igaza van.
Ha nekem "tökéeltes" nö kellene akkor barbie- babát vennék magamnak. Egy nő sokkal vonzóbb ha nem tökéletes.
De ezenfelül értem a problémádat, nehéz lehet így társaságba menni, hogy tudod, hogy mindenki megbámul.
Esetleg mütéttel iylesmivel nem lehetne eltüntetni? Inkább a saját érdekebe gondolom, mert nekem tnyleg mindegy lenne, de egy serdülő lánynak ez hatalmas csapás mégiscsak :/
4/8 Emberek válasza:
igen. szerintem ez lehet kifejezetten szexi is :D amúgy küldj róla képet, akkor többet tudok mondani
5/8 anonim válasza:
Nem zavarna,és tényleg nem azért mondom,hogy írj.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszi a kedves válaszokat. :) Amúgy igen próbálkoztam már kezeléssel, de az nagyon fájdalmas és ugyan eltüntette volna, de tönkretette volna teljesen a bőrömet.
2013. márc. 3. 20:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!