Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajozásban kellene segítség! Amikor buliba megyek akkor úgy jövök ki onnan, hogy csak ittam és semmi. Ezt már unom, nem tudom hogyan szólítsak le egy csajt vagy mit tegyek?
Figyelt kérdés
Mindig azért megyek el,hogy csajt szerezzek magamnak,de sikertelenül ja és nem is próbálkozom,mert azt sem tudom mit mondjak egy csajnak :(2009. szept. 12. 08:36
11/16 anonim válasza:
Látod, Mohamed? Ha a hegy nem megy Mohamedhez, Mohamed megy a hegyhez.
12/16 anonim válasza:
Szerintem nem vagy még kész a dologra nem akarod eléggé nem is tudom mi a francért nem alszom már hajnal 6 óra ba***a meg!
:D:D:D
13/16 anonim válasza:
Diszkókban nem hiszem hogy komolyan lehet ismerkedni!
Sokkal nagyobb a valószínüsége hogy pusztán azért meg oda hozzád egy csaj mert látja hogy jó cuccok vannak rajtad és nem vagy csoró mint azért mert pont téged szemelt ki a párjának!
diszkóba két dolog történhet veled a verekedésen kívül.
1 k*rvázol
2 levesznek
-joe
14/16 anonim válasza:
16:36
Egy kis logikai bukfenc szal ezt jól megaszontad!
:D
15/16 A kérdező kommentje:
szerintem meg összejön,mert akar velem találkozni....:)
2009. szept. 16. 14:22
16/16 A kérdező kommentje:
Szar.....lerázott a csaj...ennyit erről,csak kib***t velem...nem lehet csajt szerezni
2009. szept. 21. 14:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!