Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajozásban kellene segítség! Amikor buliba megyek akkor úgy jövök ki onnan, hogy csak ittam és semmi. Ezt már unom, nem tudom hogyan szólítsak le egy csajt vagy mit tegyek?
neten ebben a témában sokkal többet olvashatsz....mintsem képzelnéd. Hát tanulj egy kicsit. A kulcskérdés: mit mondjak egy lánynak?
Pl:
soha ne használj eldöntendő kérdést
kérd a véleményét akármiről ...akár a buliról-beszéltetés-
nézd át az emlékeid történetek után és add elő őket viccesen (nagyon ne vidd túlzásba)
Használj átvezetéseket pl erről jut eszembe.../és eközben érintsd meg a lányt/
légy pimasz de ne sértő
úgy menny oda hozzá hogy lásson ill semmiképp ne hátulról
ha lehet szemezz vele előtte
a bókolást ne vidd túlzásba, használj néha negatív bókot
néha beszélj lassan, tarts hatásszünetet
néha halgass el hogy lásd a lány folytatja e a beszélgetést illetve hoz-e fel új témát...
bármit mondhatsz egy lánynak ő is csak ember, ha meg nem megy akkor kezdd el azzal hogy megkérdezed mi érdekli...így nőt nem szerezhetsz de tapasztalatot talán, és csökkenhet az a félelmed hogy leszólíts egy lányt /amennyiben ez is probléma/
Tüntesd fel magad jó színben...ne mondj magadról rosszat, és ne beszélj szomorú dolgokról. Mindig légy vidám és ne törje le a kedved semmi és a lányok a észrevesznek.:D
Pontosan azt megmondani nem lehet mit mondj egy embernek hogy összejöjjön valami de remélem segít valamit az amit leírtam.
jakomo 25F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!