Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csajozásban kellene segítség!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajozásban kellene segítség! Amikor buliba megyek akkor úgy jövök ki onnan, hogy csak ittam és semmi. Ezt már unom, nem tudom hogyan szólítsak le egy csajt vagy mit tegyek?

Figyelt kérdés
Mindig azért megyek el,hogy csajt szerezzek magamnak,de sikertelenül ja és nem is próbálkozom,mert azt sem tudom mit mondjak egy csajnak :(
2009. szept. 12. 08:36
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
51%
Köszönj neki (: kérdezd meg h tetszik-e neki a buli meg h meghívhatod-e egy italra :D vagy esetleg táncolni is
2009. szept. 12. 08:55
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Én ilyenkor mindig arra gondolok: Ugyanmár, tökidegen csaj, mitveszthetek.. :)
2009. szept. 12. 09:00
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

neten ebben a témában sokkal többet olvashatsz....mintsem képzelnéd. Hát tanulj egy kicsit. A kulcskérdés: mit mondjak egy lánynak?

Pl:

soha ne használj eldöntendő kérdést

kérd a véleményét akármiről ...akár a buliról-beszéltetés-

nézd át az emlékeid történetek után és add elő őket viccesen (nagyon ne vidd túlzásba)

Használj átvezetéseket pl erről jut eszembe.../és eközben érintsd meg a lányt/

légy pimasz de ne sértő

úgy menny oda hozzá hogy lásson ill semmiképp ne hátulról

ha lehet szemezz vele előtte

a bókolást ne vidd túlzásba, használj néha negatív bókot

néha beszélj lassan, tarts hatásszünetet

néha halgass el hogy lásd a lány folytatja e a beszélgetést illetve hoz-e fel új témát...

bármit mondhatsz egy lánynak ő is csak ember, ha meg nem megy akkor kezdd el azzal hogy megkérdezed mi érdekli...így nőt nem szerezhetsz de tapasztalatot talán, és csökkenhet az a félelmed hogy leszólíts egy lányt /amennyiben ez is probléma/

Tüntesd fel magad jó színben...ne mondj magadról rosszat, és ne beszélj szomorú dolgokról. Mindig légy vidám és ne törje le a kedved semmi és a lányok a észrevesznek.:D

Pontosan azt megmondani nem lehet mit mondj egy embernek hogy összejöjjön valami de remélem segít valamit az amit leírtam.

jakomo 25F

2009. szept. 12. 09:11
 4/16 A kérdező kommentje:
hááát igen ez segített....de inkább a nagyobb gond,hogy beijedek és nem merek odamenni,de nem tudom miért :)
2009. szept. 12. 11:03
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem először is vegyél egy mély levegőt,és gondolj arra,hogy Te is ugyanolyan teljes értékű, és szerethető srác vagy, mint bárki más!Természetesen,önmagadat adva szólítsd meg a lányt egy teljesen semleges kérdéssel,aztán,ha a lány vevő a közeledésedre,az úgyis kiderül pár percen belül.Ha szótlan,flegma,és lekezelő,akkor hagyd a fenébe,nem veszítettél vele semmit!Amúgy sincs semmi veszítenivalód,legfeljebb nem az a csaj volt a te embered.Van még rajta kívül millió kedves,helyes csaj a buliban.Egyébként,ha bókolsz,és humoros vagy,vagy mindkettő egyszerre,az nagyon szimpatikus a lányoknak,szerintem.Fontos,hogy ne játszd meg magad,és ne az sugározzon rólad,hogy esetleg csak a szexre hajtasz. 22/L
2009. szept. 12. 11:11
 6/16 A kérdező kommentje:
na ez már biztatóbb válasz volt....de egyébként nem hajtok a szexre (vagyis nem a szex miatt kell barátnő)csak tisztán szerelemből :)
2009. szept. 12. 11:47
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Menj oda nyugodtan gondolj arra, hogy semmi vesztenivalód nincs viszont nyerhetsz-egy barátnőt! :) Nem kell ezt véresen komolyan venni, légy laza (mintha egy ismerős csajhoz mennél oda), kedves, mosolygós, humoros. Az ilyen pasikat szeretik a lányok! Sok sikert!
2009. szept. 12. 12:44
 8/16 anonim ***** válasza:
Köszi a válaszokat!
2009. szept. 12. 17:44
 9/16 anonim válasza:
1. kezdjetek beszélgetni, majd ha jobban megismerkedtetek már amennyire 1 buliban lehet, ak meghívod egy italra és elkéred az msn címét, de csak ha tényleg bejön a csaj. és ha már meg az msn akk írjál is neki mert azt nagyon tudjuk várni, h jelentkezzen a pasi.....
2009. szept. 13. 09:57
 10/16 A kérdező kommentje:
alig hiszem el...tegnap voltam bulizni,sokáig bámultam a csajt és ő jött oda hozzám :D szinte nem kellett sokat tennem elkérte a számomat...remélem összejövök vele
2009. szept. 13. 12:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!