Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Azt mondja nincs ideje találko...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt mondja nincs ideje találkozni velem. Ez csak kifogás?

Figyelt kérdés
Párszor randiztunk, de azt mondja nincs ideje arra hogy gyakrabban találkozzunk. Pedig 30 percnyire lakik tőlem, egy városban élünk. Így 1-2 hetente tudunk találkozni csak. Ez csak kifogás lehet?
2013. márc. 2. 20:54
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:

Az 1 dolog.. Nekem nem egy barátnőm akad, akivel állítólag

normálisabb vagyok, mint a saját párja. De ha téged rabul

lehet ejteni csak ennyivel... jáááj :)

2013. márc. 2. 21:28
 22/38 anonim ***** válasza:
Szerintem elérkeztél arra pontra, ahol tőle kell megkérdezned a dolgot.
2013. márc. 2. 21:29
 23/38 A kérdező kommentje:

Na jó én még csak most mutattam ki, hogy valamennyire tetszik. De azt sem úgy kell elképzelni hogy megmondtam hogy oda vagyok érted :D csak jeleztem. Egyszer mondtam hogy "nekem is hiányzol már"

Mert eleinte alig utaltam rá, akkor azt mondták adjak neki bíztató jeleket, mert fel fogja adni és nem fogja magát törni, ha nem kap visszajelzést hogy jó nálam. Most meg lehet már nem kellek neki? Nem értem én ezt... :(

2013. márc. 2. 21:31
 24/38 anonim ***** válasza:

Általában a férfiakban az első ágyjelenet után bontakozik

ki ez a "már megvan, már vége a beetetésnek, bekapta a

csalit" szitu. Nem hinném, hogy ez áll a háttérben, lehet

csak másként gondolkozik, mint ahogy te.

2013. márc. 2. 21:34
 25/38 A kérdező kommentje:

De mit kérdezzek tőle? :)

Hogy miért nem találkozunk gyakrabban vagy mi? Hogy milyen szándékai vannak?

Azt mondja mióta meglátott tetszettem neki, és ezt tudom is, mert voltak olyan esetek, mikor mondtam is a barátnőmnek hogy "Te én bejövök neki" , szóval ez nem hazugság, mert én is éreztem. De lehet annyira mégsem jövök be neki, csak ilyen ha nincs ló szinten.

2013. márc. 2. 21:35
 26/38 A kérdező kommentje:

Na igen, mondjuk azt is mondta mikor még csak "haverok" voltunk, hogy most nem igazán van kedve komoly kapcsolathoz. Ideje sem, meg kedve. Lehet elég neki ez is, fene sem tudja.

De most hogy jön ki ha azt mondja hogy "Szerdán ráérsz?" és én meg szaladok. Mert amúgy szaladnék :D

2013. márc. 2. 21:39
 27/38 anonim ***** válasza:
Hát akkor ne mondd azt, hogy "naná, rohanok", hanem "még kiderül, elvileg igen" :D
2013. márc. 2. 21:41
 28/38 A kérdező kommentje:

Jól van :DDD

Csak igazán arra értettem hogy mondjam-e azt hogy "Most nem érek rá, majd pénteken esetleg" de nem akarok ilyet csinálni :D

Mondjuk így ahogy az előzőt írtam elgondolkodtam, hogy lehet így is jó neki. Nem akar komoly kapcsolatot, 2 éve nem is volt neki, de néha találkozgatni meg rendben van neki.

2013. márc. 2. 21:45
 29/38 anonim ***** válasza:

Ha nagyon akarna, szakitana rad idot.

Lehet neki jo ez igy. Sot valoszinu.

Nekem volt egy baratom aki megmondta, hogy heti egyszer -ketszer oar orara eleg ha talalkozunk. Hat nekem nem... Ott is hagytam.

2013. márc. 3. 02:46
 30/38 A kérdező kommentje:

Igen, szerintem ő is ilyen.

De már most az elején mondjam neki hogy ez így nem jó? Kezdjek el ezen pasi szóval mondva "hisztizni"? Mert nekik minden ilyen dolog hiszti....

2013. márc. 3. 08:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!