Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez csak kifogás vagy szeretne találkozni, csak kevés az ideje?!?! Mit tegyek hogy ez változzon?! |Persze jó irányban| (Bővebben lent)
Miért lehet az hogyha a barátommal megbeszéljük h szombaton találkozunk ,és mindig mondja h neki otthol dolga van ,vagy focija van ,vagy egyébb.
Mikor msn.en beszélünk alig ír.Mikor vele vagyok ,akkor majd megfujt annyira szeretget.Telefonon soha nem hív, sms.t sem ír!
Szerintem nem szeret igazán. Erre azért gondolok, mer nem keres, leráz=fontosabbak a haverok.
Máskor mikor vele vagy, agyonszeretget??
Szerintem nem gondolja elég komolyan, és mikor vele vagy, így próbálja jobbá tenni, h egyfolytában rádakad.
Amikor vele vagyok ,akkor agyonszeretget.Nagyon szeretem :$
Nem szeretném elveszíteni.
Nemtudom eldönteni..
Majd személyesen mikor szeretget ,akkor megkérdem tőle h mi igaz ebből ,mert én észreveszem rajta ,ha hazudik ,de msn.en ,ki veszi észre?!?!
Köszönök szépen minden választ.
De mostmár késő...szakított... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!