Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Azt mondja nincs ideje találko...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt mondja nincs ideje találkozni velem. Ez csak kifogás?

Figyelt kérdés
Párszor randiztunk, de azt mondja nincs ideje arra hogy gyakrabban találkozzunk. Pedig 30 percnyire lakik tőlem, egy városban élünk. Így 1-2 hetente tudunk találkozni csak. Ez csak kifogás lehet?
2013. márc. 2. 20:54
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:

Hétfőn van egy határidőm. Pénteken jelentettek be valamit,

hogy "csapjam hozzá" az idáigi fejlesztéshez. Ha akarnék

se tudnék mit csinálni, alszok-dolgozok megy a hétvégén.

Ráadásul ingyen pálinkát osztanak az egyik törzshelyemen

ma este, és lemaradok róla... ÁÁÁÁÁ...

Szóval ha olyan a munkája, simán lehet valós :)

2013. márc. 2. 21:07
 12/38 A kérdező kommentje:

Csak közben meg azt mondja sajnálja hogy nem találkozhatunk gyakrabban, mert nincs ideje, meg hogy hiányzom neki nagyon. Meg olyan kedves mindig stb.

De lesz*rom már :D Ha majd rájön, hogy látni akar, majd szól.

2013. márc. 2. 21:09
 13/38 betlindis ***** válasza:
még nem csókolóztatok pár randi után? hány éves vagy?
2013. márc. 2. 21:11
 14/38 A kérdező kommentje:
2 randink volt, 20 évesek múltunk. De miért kötelező X randi után csókolózni? Ez nincs megírva. Az első randin pl nem jött be egyáltalán, semmitsem éreztem, a másodikon meg nem volt olyan helyzet, meg nem szoktam orrba szájba mindenkivel csókolózni, csak aki tényleg érdekel. Mondjuk a következőn már "elvárnám" hogy megcsókoljon, mert mostanában kezdtem el érezni valamit iránta. De ha így haladunk...
2013. márc. 2. 21:15
 15/38 betlindis ***** válasza:
lehet, hogy ez így neki lassú, végülis nem vagytok már gyerekek. talán csak tartalékban akar tartani, hátha talál közben vki jobbat. azt nem hiszem el, hogy 20 év felett 30 percnyi távolság hetekig áthidalhatatlan lenne.
2013. márc. 2. 21:17
 16/38 anonim ***** válasza:
Ha nekem 30 perc távolságra lenne egy jelölt, odahiltiszalagozhatnának a falhoz, akkor bontanám a betont :) 30 perc busszal vagy gyalog?
2013. márc. 2. 21:19
 17/38 A kérdező kommentje:

Busz út 20 perc, séta 10 perc :D

De még nem volt nálam soha, konkrétan azt sem tudja hol lakom, csak hogy kb merre.

2013. márc. 2. 21:20
 18/38 anonim ***** válasza:

Lehet a sport mellé nem illik a séta! Issue solved.

Amúgy pedig még egészséges is lenne a séta. Télleg,

nagyjából merre laksz? Úgy értem, hogy a 10 perc séta

az belváros, külváros, főúttól 10 perc befelé a tanya-

világba?

2013. márc. 2. 21:22
 19/38 A kérdező kommentje:

10 perc séta a külváros felé. :D

Csak tudjátok ha ír üzenetet pl, nem győz engem becézgetni, "Szia Édesem" vagy valami kis kedves szöveget beleír, meg hogy sokat gondolok rád stb.

2013. márc. 2. 21:24
 20/38 A kérdező kommentje:

Meg mikor találkoztunk akkor is láttam a szemeiben hogy tetszem neki. Mindig a kívánságaimat figyeli, meg már megbeszéltük hogy hova megyünk legközelebb, randik után üzenetet ír hogy mennyire jól érzi magát velem és hogy miattam jobb lett a napja. Meg sokat kérdezősködik felőlem, ide-oda akar vinni stb.

De lehet egy hülye vagyok hogy elhiszem amit mond?

2013. márc. 2. 21:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!