Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Páratlan társkereső oldal kamuzása, figyelitek?
Éppen most jöttem rá egy apró furcsaságra, amit ez a társkereső portál művel. 1 órája körülbelül egy Anita nevű lány regisztrált be és tette ki magáról ezt a képet:
A háttérben egy radiátor, de figyeljétek meg a fülbevalója árnyékát.:)
Rákerestem a leányzó iwiw profiljára is és rá is akadtam ott viszont ez a kép van róla fent:(2010-es)
Figyeljétek meg a fülbevalóját a lánynak, a haját, szemét, ruháját, stb. A kép photoshop-al lett átszerkesztve. Valaki kételkedik még abban, hogy az online társkeresők csalásra épülnek?
Megnéztem az oldalt. Ez tényleg bűzlik, de most mit mondjak? Mit vársz a nőktől? Össze-vissza hazudoznak, a csillagot lekamuzzák az égről, és furamód kizárólag fotosoppolt meg retusált képeket látni náluk. Ami ilyen "túl szép ahhoz hogy igaz legyen" az nagy szarkamu, és el kell kerülni. Esetleg küldeni neki egy üzenetet hogy "szarul fotosoppolsz, szépségem" és kinevetni ha felháborodik.
16:16, persze, az ember nyilván azért regisztrál társkeresőre, hogy csak úgy poénból fikázzon tök ismeretleneket "mert miért ne" alapon. Te akkora címeres konzumidióta vagy, hogy inkább nem is reagálok többet rád. Egy mínuszt azért kaptál helyből.
20:09, ha szerinted teljesen oké másokat becsapni, és a qrvaanyját annak aki ezt kifogásolandó kicsit utánajár, akkor megvan rólad a véleményem. Véglény. Te is kaptad a mínuszt.
Nóricica semmi baj, besegítek neki 50% alá vinni. Sehol nem állította hogy az összes társkeresős csaló volna, de hogy ilyen rövid keresés után talált egy csalót, ez eléggé sokat jelent. Nem kell csúsztatni meg ködösíteni.
Nagyon is hasznos és értékelendő munka, hogy valaki rájött a turpisságra.
Ilyen emberek kellenek az országnak is, nem pedig a barmok.
A társkeresősök jórésze kamu, főleg akik nem írnak vissza. Ez újság?
16:16, majd megtudod, ha egyszer téged ejtenek így csapdába, majd akkor osszad itt habzó szájjal az észt, kis komám.
A Nóri cica kiváló személtető alany, miért nem érdemes társkeresőznöd. Ilyen agyatlan flegma pícsát már nagyon rég nem láttam itt az oldalon...
A két nyomorék trollnak én is kiosztottam a mínuszt. Komolyan IQ-hoz kéne kötni az internethasználatot, kevesebb volna itt az ilyen Darwin-díjas csökevény, mint az a kettő.
Tényleg nem kell társkeresőzni, a lányok jó része kamu, aki meg nem az, az se keres pasast,csak növeli a kis egóját hogy mennyien írnak neki. Azt viszont jól tetted hogy lebuktattad a kamugépet, nem véletlen csináltak már műsort is az ilyenekből (Kamureg a címe), egyre nagyobb problémát jelent.
16:16, ostoba vagy. Kaptad is a mínuszt helyből. Nehari Nóri szintén.
Nagyon örülök a kérdésnek, engem is foglalkoztatott a téma. Elég elterjedt jelenség, a társkeresőkön a regisztrációk jórésze kamureg, troll, vagy üzemeltetői bot...
És az a szégyen hogy vannak akik ezt csúnyán be is eszik.
ez minden társkeresőn így van - a nők hazugok, őszintétlenek
rossz pont a társkeresőknek, mert a csalók hirdetését is felveszik
a pénznek nincs szaga ugye...
"Most amúgy mi a problémád?"
mondjuk az, hogy a férfiakat kemény ezresekkel megrángatják, amikor regisztrálnak
és hogy ezért egy rakás kamuképet kapnak...
"Keress igényesebb társkeresőt, ne ilyen szennyeket."
mutass csak EGY ilyet! csak EGYET!
"Az meg, hogy van aki kamuprofilokat csinál még nem a világvége, vannak normálisak is biztos."
jah, vannak, 1 normális profilra jut másik 10, ami echte kamu
"egy csaló,aki shoppolt egy fotót. ebből egyenesen következik,hogy mindenki csaló...? nem értem."
a nagytöbbség csaló, igen
volt olyan aki még a vízjelet se tüntette el a képről...
"én értem, de nem érdekel"
akkor meg mit vergődsz itt?
kaptad a piros kezet
"ose értettem, mi vezérli arra az embereket, hogy nekiálljanak ilyen nevetséges "nyomozásoknak"."
majd meg fogod érteni, kisapám, ha egyszer téged vágnak át úgy, mint a szart a palánkon
meg fogod, ne féljél csak...
"Azt utána örülnek, hogy találtak valamit, ami őket igazolja, azt verhetik a nyálukat."
mi van, kisapám, fáj az igazság? há' szar má' neked
"És az ilyenek hisztiznek, ha nem írnak vissza nekik..."
senki nem hisztizik itt rajtad, meg a csökevény haverjaidon kívül
mit fáj az neked ennyire, hogy kiderült, miszerint kamuznak a társkeresők? talán benne vagy a dologban te is? akkor viszont kussolj el szépen, és örülj, hogy nem perelnek be
a piros kezet helyből kaptad
"Neked is erre a"nyomozásra" egy csomó időd elment, amit sose fogsz visszakapni, de hát te tudod."
ja, csomó idő, pár perc az egész...egy kulát nem tudsz kinyomni a vécén ennyi idő alatt...
"Nem tudom ki a marha. Az, aki társkeresős csajok után nyomoz, majd az eredmény hatalmas felfedezésként kiírja gyk-ra, vagy az, aki az ilyen szerencsétlennek beszól..."
miért is marha az, aki felderít egy nyilvánvaló kamut?
SZVSZ rengeteg férfi pénztárcáját kímélte meg hatalmas kiadásoktól, akik amúgy beregeltek volna, ha látják a kamuprofilokat
de minek is magyarázok neked, agyad sincs, hogy felfogd...
a piros kezet te is kaptad
" Pont az ilyenek miatt megy el az emberek kedve a társkeresőtől."
aha, persze, még véletlenül se a kamuprofiloktól...
de kisapám, te tudod...te pénzed, arra pisálod el, amire akarod, írogass az üzemeltetői botoknak, és meséld be magadnak, hogy a gép túloldalán egy bombanőci van, a hozzád hasonló idióták úgyis menthetetlenek
"Kérdező, állítsd magad alvó módba vagy csak nyugodj le."
kisapám, te maximum a saját kínai tornacipődnek osztogathatsz itt parancsokat
"Nem hiszem, hogy egy társkeresőn is fenn kéne lenned ezek után, mert ilyen primitív lényként nem lesz sok esélyed."
én se hiszem, mert a regisztrációk jórésze kamu, troll, vagy üzemeltetői bot
a primitív pedig vastagon te vagy, kisapám, tőled még egy gondolatolvasó is csak feleárat kérne el
a piros kezet helyből kaptad
"Szerintem meg akkor válaszolok, amikor jólesik, Pistike"
semmi gond, kisapám, én pedig akkor adom a piros kezet, amikor akarom
mint például most!
"Az a probléma, hogy csak bizonyos számú szavazat után jelenik meg a százalékos értékelése valakinek. A te egyetlen negatív értékelésed pedig bőven kevés ahhoz, hogy 50% alá vigyél egyáltalán"
már most 0 százalékon vagy, kisapám, csak gondoltam szólok, ha esetleg a matek nem az erősséged...
hozzak egy vödör jeget, vagy megbirkózol még magad is ekkora égéssel?
újból kaptad a piros kezet, fogyatékos
"Figyelj, szerintem inkább menjél társkeresőre, azt végezz még ilyen fantasztikus kutatásokat, az értelmes beszélgetést meg ide bízd, mert az (mint látható) nem erősséged."
te meg az értelmes beszélgetés? :DDDDDDDD
ne röhögtess már, nyomoronc, tőled értelmes mondatot itt még nem olvastam...
azt pedig továbbra se értem, mit virnyogsz azon, ha lebuktatja a társkeresős kamugépeket
"Miért csodálkoznak az ilyenek, hogy nincs nőjük..."
és te miért csodálkozol, hogy végig vannak nullázva a válaszaid?
ostoba troll, ment a piros kéz helyből
"Nincs, a nagyzolási kényszerből hazudozás az olyanok eszköze, mint Te."
már megint te???
rajtad kívül itt senki nem hazudozik, úgyhogy kussoljál be szépen, mielőtt még jobban beégeted magad
a piros kéz újból ment
"Arról, hogy tenyérbemászó a stílusod, és nevetségesen ostoba vagy."
még mindig itt fájsz???
úgy láttam, kisapám, te kötöttél őbelé, nem pedig ő tebeléd, úgyhogy az útszéli stílust majd akkor kérd számon máson, ha a lépcsőházi proli szövegen kívül mással is tudsz érvelni
az ostoba pedig te vagy, kisapám, szimplán mert magadtól sose jöttél volna rá arra, amire a kérdező, és még itt is tagadod a nyilvánvalót
hogy miért csinálod, fogalmam sincs...feltűnési viszketegség? pulykaszar van az agyad helyén? doktorbácsitól nem kaptad még meg a haloperidolt?
"Nem tudom, egyáltalán a kérdésedre milyen választ vársz, vagy mi a problémád."
ha magad se tudod, mit kéne válaszolni, mi a jó anyádért fröcskölődsz itt már 2 oldala?
ja, csak trollkodsz egy jóízűt az egészséged megóvása érdekében, értem...
"És igen, én kételkedek abban, hogy a "társkeresők csalásra épülnek"."
ezen nem csodálkozom, kisapám, kettővel kevesebb IQ-val elmehetnél már szobanövénynek is a kertembe, akkor még valami hasznod is lenne, mert legalább fotoszintetizálnál
"Csak újabban az ilyen komplexusos idióták is rászabadultak."
hja kérem, nem mindenki lelkesedik azért, hogy átvágják
röhej a köbön, hogy a csalókat véded, és taknyot nyelve szidalmazod azt, aki fényt derít a csalásra
nó komment...gerinctelen puhatestű féreg vagy, el kellene taposni téged
a piros kezet megkaptad megint
"Ebben igazad van Nóri. Csak nem értem, mi vezérel embereket arra, hogy társkeresőn ilyeneket nézzenek, hogy kinek van fotóboltozva a képe..."
nem cirkuszoltál még eleget?
csak az vezérli az embereket, kisapám, hogy a pénzükért cserébe szolgáltatást is szeretnének kapni
ha te méregdrága belépőt veszel a Sztár Vársz legújabb részére, és helyette a Bridget Jones naplóját adják le, te nem fogsz egy picit se hőbörögni?
őszinte választ pls.
megintcsak kaptad a piros kezet
"Nekem van csürhe stílusom?"
igen, kisapám, neked, te vagy a leggusztustalanabb a mai napon, gratulálok
"Légyszíves majd oszd meg itt az eredményt, mert nagyon kíváncsiak vagyunk rá..."
ha téged nem érdekel, mást attól még érdekelhet, pl. engem is
újból megkérdezem: mit vered itt magad, ha az egész téma hidegen hagy?
ennyire nincs életed, kisapám, hogy a máséval kell foglalkozz?
szűnjél már meg légyszíves, senkit nem érdekel a nyomorod
a piros kezet automatikusan kaptad
"Hú, találtál egy lányt, akinek photoshoppolt a képe, éa akkor leszűrted, hogy azon az oldalon mindenki csaló, meg az egész társkereső az."
tekintve, hogy a fent szereplő nők elenyésző hányada van fent valódi képpel, így igen, tele van csalóval
akkor is, ha ez neked nem tetszik
"Ha ennyire nem tetszik, ne használd."
senkinek nem kéne használnia, kisapám, neked se
a magadfajta hülye palimadaraknak köszönhető, hogy ennyire jövedelmező a csalás
a piros kezet meg is kaptad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!