Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Páratlan társkereső oldal kamuzása, figyelitek?
Figyelt kérdés
Éppen most jöttem rá egy apró furcsaságra, amit ez a társkereső portál művel. 1 órája körülbelül egy Anita nevű lány regisztrált be és tette ki magáról ezt a képet:
A háttérben egy radiátor, de figyeljétek meg a fülbevalója árnyékát.:)
Rákerestem a leányzó iwiw profiljára is és rá is akadtam ott viszont ez a kép van róla fent:(2010-es)
Figyeljétek meg a fülbevalóját a lánynak, a haját, szemét, ruháját, stb. A kép photoshop-al lett átszerkesztve. Valaki kételkedik még abban, hogy az online társkeresők csalásra épülnek?
2013. márc. 2. 15:54
11/38 anonim válasza:
Nem tudom ki a marha. Az, aki társkeresős csajok után nyomoz, majd az eredmény hatalmas felfedezésként kiírja gyk-ra, vagy az, aki az ilyen szerencsétlennek beszól...
12/38 A kérdező kommentje:
A 3. lehetőség, amit már nem volt pofád kiírni!
2013. márc. 3. 13:37
13/38 anonim válasza:
Pofája a lónak van. Pont az ilyenek miatt megy el az emberek kedve a társkeresőtől.
14/38 A kérdező kommentje:
Ne rinyálj, menj máshova sírni!
2013. márc. 3. 16:42
15/38 anonim válasza:
Kérdező, állítsd magad alvó módba vagy csak nyugodj le. Nem hiszem, hogy egy társkeresőn is fenn kéne lenned ezek után, mert ilyen primitív lényként nem lesz sok esélyed.
16/38 A kérdező kommentje:
Nóri cica majd ha kérdezlek akkor...
2013. márc. 3. 16:51
17/38 anonim válasza:
Szerintem meg akkor válaszolok, amikor jólesik, Pistike : )
18/38 A kérdező kommentje:
Oké, de akkor leértékellek, mint a szalámit a Tesco-ban.
2013. márc. 3. 16:54
19/38 anonim válasza:
Az a probléma, hogy csak bizonyos számú szavazat után jelenik meg a százalékos értékelése valakinek. A te egyetlen negatív értékelésed pedig bőven kevés ahhoz, hogy 50% alá vigyél egyáltalán :D
20/38 A kérdező kommentje:
Pedig féláron már egész jó lehetsz! :P
2013. márc. 3. 17:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!