Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Páratlan társkereső oldal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Páratlan társkereső oldal kamuzása, figyelitek?

Figyelt kérdés

Éppen most jöttem rá egy apró furcsaságra, amit ez a társkereső portál művel. 1 órája körülbelül egy Anita nevű lány regisztrált be és tette ki magáról ezt a képet:

[link]

A háttérben egy radiátor, de figyeljétek meg a fülbevalója árnyékát.:)

Rákerestem a leányzó iwiw profiljára is és rá is akadtam ott viszont ez a kép van róla fent:(2010-es)

[link]

Figyeljétek meg a fülbevalóját a lánynak, a haját, szemét, ruháját, stb. A kép photoshop-al lett átszerkesztve. Valaki kételkedik még abban, hogy az online társkeresők csalásra épülnek?

2013. márc. 2. 15:54
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
10%
Nem tudom ki a marha. Az, aki társkeresős csajok után nyomoz, majd az eredmény hatalmas felfedezésként kiírja gyk-ra, vagy az, aki az ilyen szerencsétlennek beszól...
2013. márc. 2. 20:09
 12/38 A kérdező kommentje:
A 3. lehetőség, amit már nem volt pofád kiírni!
2013. márc. 3. 13:37
 13/38 anonim ***** válasza:
10%
Pofája a lónak van. Pont az ilyenek miatt megy el az emberek kedve a társkeresőtől.
2013. márc. 3. 16:19
 14/38 A kérdező kommentje:
Ne rinyálj, menj máshova sírni!
2013. márc. 3. 16:42
 15/38 anonim ***** válasza:
0%
Kérdező, állítsd magad alvó módba vagy csak nyugodj le. Nem hiszem, hogy egy társkeresőn is fenn kéne lenned ezek után, mert ilyen primitív lényként nem lesz sok esélyed.
2013. márc. 3. 16:45
 16/38 A kérdező kommentje:
Nóri cica majd ha kérdezlek akkor...
2013. márc. 3. 16:51
 17/38 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem meg akkor válaszolok, amikor jólesik, Pistike : )
2013. márc. 3. 16:52
 18/38 A kérdező kommentje:
Oké, de akkor leértékellek, mint a szalámit a Tesco-ban.
2013. márc. 3. 16:54
 19/38 anonim ***** válasza:
0%
Az a probléma, hogy csak bizonyos számú szavazat után jelenik meg a százalékos értékelése valakinek. A te egyetlen negatív értékelésed pedig bőven kevés ahhoz, hogy 50% alá vigyél egyáltalán :D
2013. márc. 3. 17:01
 20/38 A kérdező kommentje:
Pedig féláron már egész jó lehetsz! :P
2013. márc. 3. 17:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!