Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Páratlan társkereső oldal kamuzása, figyelitek?
Figyelt kérdés
Éppen most jöttem rá egy apró furcsaságra, amit ez a társkereső portál művel. 1 órája körülbelül egy Anita nevű lány regisztrált be és tette ki magáról ezt a képet:
A háttérben egy radiátor, de figyeljétek meg a fülbevalója árnyékát.:)
Rákerestem a leányzó iwiw profiljára is és rá is akadtam ott viszont ez a kép van róla fent:(2010-es)
Figyeljétek meg a fülbevalóját a lánynak, a haját, szemét, ruháját, stb. A kép photoshop-al lett átszerkesztve. Valaki kételkedik még abban, hogy az online társkeresők csalásra épülnek?
2013. márc. 2. 15:54
2/38 A kérdező kommentje:
Nem találod ki? Hogy csalás az egész...
2013. márc. 2. 15:56
3/38 anonim válasza:
Most akkor mi is a probléma? Én se értem.
Keress igényesebb társkeresőt, ne ilyen szennyeket. Az meg, hogy van aki kamuprofilokat csinál még nem a világvége, vannak normálisak is biztos.
4/38 fospuska válasza:
egy csaló,aki shoppolt egy fotót. ebből egyenesen következik,hogy mindenki csaló...? nem értem.
5/38 A kérdező kommentje:
Akkor ne értsétek. Nem muszáj, de ne csodálkozzatok, ha a kiszemelt esetleg nem ír vissza.:D
2013. márc. 2. 16:02
7/38 anonim válasza:
Az, hogy nem ír vissza, annak rengeteg más oka lehet. Sose értettem, mi vezérli arra az embereket, hogy nekiálljanak ilyen nevetséges "nyomozásoknak". Azt utána örülnek, hogy találtak valamit, ami őket igazolja, azt verhetik a nyálukat. És az ilyenek hisztiznek, ha nem írnak vissza nekik...
8/38 anonim válasza:
Nem kell társkeresőzni, azon egyszerű oknál fogva, hogy több hátránya van, mint előnye. Neked is erre a"nyomozásra" egy csomó időd elment, amit sose fogsz visszakapni, de hát te tudod.
9/38 A kérdező kommentje:
5 percembe telt kb. mert pont véletlenül belebotlottam ebbe. Csak azért írtam ki a kérdést, mert sokan itt sírnak, hogy mért nem írnak vissza a levelükre. Lehet pont ezért.
2013. márc. 2. 17:32
10/38 A kérdező kommentje:
10-es jó nagy marha vagy, leülhetsz!
2013. márc. 2. 20:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!