Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Páratlan társkereső oldal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Páratlan társkereső oldal kamuzása, figyelitek?

Figyelt kérdés

Éppen most jöttem rá egy apró furcsaságra, amit ez a társkereső portál művel. 1 órája körülbelül egy Anita nevű lány regisztrált be és tette ki magáról ezt a képet:

[link]

A háttérben egy radiátor, de figyeljétek meg a fülbevalója árnyékát.:)

Rákerestem a leányzó iwiw profiljára is és rá is akadtam ott viszont ez a kép van róla fent:(2010-es)

[link]

Figyeljétek meg a fülbevalóját a lánynak, a haját, szemét, ruháját, stb. A kép photoshop-al lett átszerkesztve. Valaki kételkedik még abban, hogy az online társkeresők csalásra épülnek?

2013. márc. 2. 15:54
1 2 3 4
 21/38 A kérdező kommentje:
Ugye nem gondolod, hogy nincs jobb dolgom, mint egy nővel vitázni? Persze, hogy elmegyek a humor fele.:)
2013. márc. 3. 17:06
 22/38 anonim ***** válasza:
10%
Figyelj, szerintem inkább menjél társkeresőre, azt végezz még ilyen fantasztikus kutatásokat, az értelmes beszélgetést meg ide bízd, mert az (mint látható) nem erősséged. Miért csodálkoznak az ilyenek, hogy nincs nőjük...
2013. márc. 3. 17:20
 23/38 A kérdező kommentje:

79% neked sincs szóval pszt.:)

(tudom mindjárt jön a válasz, hogy de van)

2013. márc. 3. 17:23
 24/38 anonim ***** válasza:
10%
Nincs, a nagyzolási kényszerből hazudozás az olyanok eszköze, mint Te.
2013. márc. 3. 17:38
 25/38 A kérdező kommentje:
Akkor miről is beszélünk? Neked sincs, de nem is csodálkozok rajta.:D
2013. márc. 3. 17:50
 26/38 anonim ***** válasza:
10%

Arról, hogy tenyérbemászó a stílusod, és nevetségesen ostoba vagy. Amire, mint látom, büszke is vagy. Nem tudom, egyáltalán a kérdésedre milyen választ vársz, vagy mi a problémád. Az, hogy a csaj feltett magáról két képet?

És igen, én kételkedek abban, hogy a "társkeresők csalásra épülnek". Rengeteg értelmes, normális ismerősöm van fent. Csak újabban az ilyen komplexusos idióták is rászabadultak.

Fent van két kép a csajról, a feje mind a kettőn ugyanaz, az egyiken egy radiátor, a másikon egy fal van mögötte...

2013. márc. 3. 18:22
 27/38 anonim ***** válasza:
Utolsó: A kép egyértelműen photoshoppolt, ez lesüt róla, ennyiben igaza van a kérdezőnek. A többi mondandója meg már véleményezve lett.
2013. márc. 3. 18:27
 28/38 A kérdező kommentje:

"Rengeteg értelmes, normális ismerősöm van fent"

Akkor már értem a csürhe stílusod! Nem csodálkoznék, ha valamelyik társkereső tulaja lennél. Nincs több kérdésem, mehetsz aludni láma!

2013. márc. 3. 18:27
 29/38 anonim ***** válasza:
10%
Ebben igazad van Nóri. Csak nem értem, mi vezérel embereket arra, hogy társkeresőn ilyeneket nézzenek, hogy kinek van fotóboltozva a képe...
2013. márc. 3. 18:28
 30/38 anonim ***** válasza:
10%

Nekem van csürhe stílusom?

Inkább keress még photoshoppolt képeket társkeresőn, az a neked való feladat. Légyszíves majd oszd meg itt az eredményt, mert nagyon kíváncsiak vagyunk rá...

2013. márc. 3. 18:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!