Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért folytat az összes valamirevaló 20-25 év közötti nő rejtőzködő életmódot?
Figyelt kérdés
2013. márc. 2. 14:21
11/17 anonim válasza:
Nem mondhatnám hogy rejtőzködő életmódot folytatnék!
12/17 anonim válasza:
Nem rejtőzködnek,csak dolgoznak,és a pasijukkal is vannak azért valamennyit.
13/17 anonim válasza:
Ninjának készülnek,azért rejtőzködnek.
14/17 anonim válasza:
én nem rejtőzködöm, de nekem fontos a kulturális program! 21L
15/17 anonim válasza:
Ez jogos ez felénk is így van.
Sírnak hogy ők kedvesek szépek aranyosak ésatöbbi. De nem lehet látni őket sehol mert sehová sem mennek, max dolgozni vagy suliba de oda is sietnek meg vissza felé is és elutasítóak is , lényeg minél hamarabb érjenek haza,
Szóval?? :)
16/17 anonim válasza:
a buckalakók a jók sztem is :3
f19
17/17 anonim válasza:
Mert otthon, vagy szűk baráti körben sokkal jobban érzem magamat, mint egy disco-ban részegen fetrengve és visítozva. Már ha azt érted rejtőzködés alatt, hogy nem minden lány jár szórakozóhelyekre, bár tudom, hogy ezt sokan cikinek tartják, egyszer le is szóltak miatta, de engem nem érdekel.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!