Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nem találok párt magamnak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem találok párt magamnak?

Figyelt kérdés
Már 18 éves vagyok, még soha nem volt senkim... az összes barátnőmnek van már "pasija", de én csak olyat szeretnék, akibe szerelmes vagyok és tényleg szeretem, nem csak két hétig járok vele. Ez olyan nagy igény? :(
2013. márc. 2. 14:13
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:
semmi kedvem ahhoz, hogy valaki felismerjen :)
2013. márc. 2. 14:37
 22/31 anonim ***** válasza:
és holnap összeomlik a világ, mert még nem volt senkid?
2013. márc. 2. 14:43
 23/31 anonim ***** válasza:

Tuti, hogy érdekel a külső, mert ellenkező esetben összeszedtél volna már egy kockagyereket.

Lehetséges, hogy túlságosan magabiztos vagy, azt sugárzod magadból, hogy jól érzed magad, teljes az életed. Egy ilyen lányt úgysem szólítanak annyira meg, mert tartanak tőled.

Így maradnak a dzsipók és a nagyoncsatakrészeg egyetemisták, akik nem keresnek párt, ahogyan én sem :D

2013. márc. 2. 14:56
 24/31 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy tényleg a "harciassággal" lenne a baj? Sokan mondták már, hogy olyan vagyok, mint egy hurrikán... :)
2013. márc. 2. 14:57
 25/31 fospuska ***** válasza:
hááát... :)ha úgy viselkedsz, int akinek van valakije vagy nincs szüksége senkire,az lehet probléma.:)
2013. márc. 2. 14:58
 26/31 anonim ***** válasza:

"Lehetséges, hogy túlságosan magabiztos vagy, azt sugárzod magadból, hogy jól érzed magad, teljes az életed. Egy ilyen lányt úgysem szólítanak annyira meg, mert tartanak tőled."

Ezzel egyet értek, saját magam is megtapasztaltam és szembesültem vele, amikor egyik fiú barátom ezt közölte velem! :)

2013. márc. 2. 14:58
 27/31 A kérdező kommentje:
Oké, a normális válaszolóknak nagyon szépen köszönöm, hogy írtak!
2013. márc. 2. 15:02
 28/31 anonim ***** válasza:

"Lehet, hogy tényleg a "harciassággal" lenne a baj? Sokan mondták már, hogy olyan vagyok, mint egy hurrikán... :)"

Ha olyan vagy,mint a hurrikán,akkor lehet,hogy nem ártana szólni a katasztrófavédelemnek.:D

Senkinek sem hiányzik egy Katrina 2.:D

2013. márc. 2. 15:31
 29/31 A kérdező kommentje:
igenis :) Ezentúl megpróbálok jól viselkedni...
2013. márc. 2. 15:32
 30/31 anonim ***** válasza:
most nem azért,nem akarlak megsérteni se semmi,de az is lehet hogy lezbikus vagy,csak még magadnak se mered bevallani?!
2013. márc. 2. 15:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!