Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem találok párt magamnak?
Tuti, hogy érdekel a külső, mert ellenkező esetben összeszedtél volna már egy kockagyereket.
Lehetséges, hogy túlságosan magabiztos vagy, azt sugárzod magadból, hogy jól érzed magad, teljes az életed. Egy ilyen lányt úgysem szólítanak annyira meg, mert tartanak tőled.
Így maradnak a dzsipók és a nagyoncsatakrészeg egyetemisták, akik nem keresnek párt, ahogyan én sem :D
"Lehetséges, hogy túlságosan magabiztos vagy, azt sugárzod magadból, hogy jól érzed magad, teljes az életed. Egy ilyen lányt úgysem szólítanak annyira meg, mert tartanak tőled."
Ezzel egyet értek, saját magam is megtapasztaltam és szembesültem vele, amikor egyik fiú barátom ezt közölte velem! :)
"Lehet, hogy tényleg a "harciassággal" lenne a baj? Sokan mondták már, hogy olyan vagyok, mint egy hurrikán... :)"
Ha olyan vagy,mint a hurrikán,akkor lehet,hogy nem ártana szólni a katasztrófavédelemnek.:D
Senkinek sem hiányzik egy Katrina 2.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!