Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nem találok párt magamnak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem találok párt magamnak?

Figyelt kérdés
Már 18 éves vagyok, még soha nem volt senkim... az összes barátnőmnek van már "pasija", de én csak olyat szeretnék, akibe szerelmes vagyok és tényleg szeretem, nem csak két hétig járok vele. Ez olyan nagy igény? :(
2013. márc. 2. 14:13
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:

Akkor már csak azt nem értem, miért itt kérdezed avagy keresed..?

Ez aztán a lélektani paradoxon.

2013. márc. 2. 14:22
 12/31 anonim ***** válasza:

Azért mert kell valami szikra, valami amit meglátsz a másikban. Valakinek el kell varázsolnia.

Meg fog történni, nyugi. Akkor meg majd az lesz a baj ;)

2013. márc. 2. 14:23
 13/31 anonim ***** válasza:
Akkor találod meg amikor a legjobban nem várod!!:))
2013. márc. 2. 14:24
 14/31 anonim ***** válasza:
89%

Amúgy ki mondta neked,hogy aki tanult,az értelmes is?

Ismerek sok intelligens,érdekes gondolatokkal rendelkező 8 általánosos embert is,és olyat is,aki diplomás hülyegyerek.+az ápolt nem egyenlő a jóképűvel,csak nem bűzlik,nem zsíros a haja,stb.18 éves létedre elég tájékozatlan vagy...

2013. márc. 2. 14:27
 15/31 anonim ***** válasza:
majd találsz valakit aki értékel és megfelel az igényeidnek de mit kell itt rinyálni mi ezzl a a célod fejstd már ki légyszi ?:D mert nem tudom megérteni.
2013. márc. 2. 14:28
 16/31 anonim ***** válasza:
Engem is megtalálnak de ők rendszerint csúnyák, dagadtak, fogyatékosok vagy kislányok..
2013. márc. 2. 14:30
 17/31 A kérdező kommentje:

Kedves 14:27-es hozzászóló!

Ha kicsit figyelmesebb vagy, akkor nem kezdesz el kötekedni, mert én is azt írtam le, hogy nem az számít, hogy jóképű legyen, hanem az, hogy ápolt... azt hiszem ez evidens

Egyébként meg egy szóval sem írtam, hogy öt diplomája kell, hogy legyen, csupán annyit, hogy értelmes... nyilván azért írtam így, mert ez a kettő nem szinoníma.

Ha kötekedni akarsz, kérlek kapcsold ki a gépet és verd bele a fejed a szobád falába...

2013. márc. 2. 14:30
 18/31 fospuska ***** válasza:
elsőre nem fogsz beletalálni a nagy ő-be. rengeteg időt eltölt az ember a jelöltekkel,mire megtalálja az igazit.
2013. márc. 2. 14:33
 19/31 anonim ***** válasza:
Most akkor miért nem kapunk képet?
2013. márc. 2. 14:36
 20/31 anonim ***** válasza:
Pedig a kulso szamit lanyoknal, fiuknal egyarant. Lehet nagyon kover vagy, vagy ronda, bar ezeket kizarnam, mert nagyon ritkak az ilyenek es meg azok is konnyeden talalnak part. A te problemad szerintem az ami a lanyok 80%anak, hogy tul magasra teszed a lecet a sajat kepessegeidhez kepest. Egy nagyon lesarkitott pelda: ha te nemvagy partyarc ne a legmenobb sztarfiucskara hajtsal, gondolom erted mit akarok mondani.
2013. márc. 2. 14:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!