Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem találok párt magamnak?
Akkor már csak azt nem értem, miért itt kérdezed avagy keresed..?
Ez aztán a lélektani paradoxon.
Azért mert kell valami szikra, valami amit meglátsz a másikban. Valakinek el kell varázsolnia.
Meg fog történni, nyugi. Akkor meg majd az lesz a baj ;)
Amúgy ki mondta neked,hogy aki tanult,az értelmes is?
Ismerek sok intelligens,érdekes gondolatokkal rendelkező 8 általánosos embert is,és olyat is,aki diplomás hülyegyerek.+az ápolt nem egyenlő a jóképűvel,csak nem bűzlik,nem zsíros a haja,stb.18 éves létedre elég tájékozatlan vagy...
Kedves 14:27-es hozzászóló!
Ha kicsit figyelmesebb vagy, akkor nem kezdesz el kötekedni, mert én is azt írtam le, hogy nem az számít, hogy jóképű legyen, hanem az, hogy ápolt... azt hiszem ez evidens
Egyébként meg egy szóval sem írtam, hogy öt diplomája kell, hogy legyen, csupán annyit, hogy értelmes... nyilván azért írtam így, mert ez a kettő nem szinoníma.
Ha kötekedni akarsz, kérlek kapcsold ki a gépet és verd bele a fejed a szobád falába...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!