Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A legtöbben miért csak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A legtöbben miért csak a kövér nőket hiszik kedvesnek, a csinosabbakat pedig nagyképűnek?

Figyelt kérdés
2013. márc. 2. 12:37
1 2
 11/15 LeftBehind ***** válasza:
Én már találkoztam mindenféle alakú lánnyal,akik kedvesek voltak,tudod mi volt bennük a közös? Mind foglalt volt vagy épp nem akart kapcsolatot.....de persze én majd valamikor,valahol biztos tetszeni fogok egy szép lánynak. Hát hogyne.....
2013. márc. 2. 16:43
 12/15 A kérdező kommentje:
14:15 : Egy önbizalomhiányos lány mindig megpróbál a pasi kedvében járni...
2013. márc. 2. 16:56
 13/15 anonim ***** válasza:
A csalódott vagy féltékeny emberek többsége hiszi ezt.
2013. márc. 2. 17:52
 14/15 anonim ***** válasza:
Miért lennék jó barátnője annak, aki kihasznált? Nem egyszer adtam neki kölcsön pénzt, cigit, kaját, én elkísértem mindenhova vásárolni, amikor "szerelmi bánata" volt, mindig ugrottam, volt hogy este 10kor mentem le hozzá gyalog mert már nem volt buszom (5 megállónyit)..De amikor nekem kellett valami, akkor sose volt jó. Egyszer kértem tőle segítséget egy házifeladatban amire az volt a válasza, hogy nem segít, miért nem figyeltem oda.. szóval azért ne engem szarozz le, mert szerintem nem velem van a baj, de hát nem is ismersz, se a csajt, úgyhogy igazából nem is értem miért magyarázkodok egy ilyen ismeretlen bunkónak..:)
2013. márc. 3. 13:24
 15/15 anonim ***** válasza:

Én ismerek kövér, beképzelt csajt :SSS

Meg szép, normális okos lányt is aki kedves. Ez nem a külsőségeken múlik

2013. márc. 9. 14:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!