Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, mi a véleményetek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, mi a véleményetek a macisabb, kövér alkatú férfiakról?

Figyelt kérdés
Miért nem akar egy nő sem ilyen alkatú emberekkel kapcsolatot?
2013. febr. 7. 22:40
1 2
 1/15 panini ***** válasza:
én akarok. az apukám pont ilyen. *-* ééés imádom.
2013. febr. 7. 22:41
 2/15 anonim ***** válasza:
Te szereted a kövér nőket?
2013. febr. 7. 22:42
 3/15 anonim ***** válasza:
38%
Mert ha ilyen, akkor feltehetőleg egész nap kockul, zabál, liheg, ha fel kell mennie egy 20 fokos lépcsőn. És ez undorító.
2013. febr. 7. 22:43
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
panini imádja az apukája testét :P xDDD
2013. febr. 7. 22:43
 5/15 anonim ***** válasza:

Szerintem a macis és a kövér között van némi különbség. A macis az nem kövér csak nagy darab. Talán pár kiló plusz de semmiképp nem kövér.

A macisokat és is bírom de a kövéreket nem. Lehetne saját magának annyira fontos és igényes magára, hogy lefogyjon. Én is meghíztam a gyógyszereimtől de egy kemény nekifutással ledobtam 25 kilót.

Minden fejben dől el. Nyafogni könnyebb. Nekem is az volt. Nekiállni nehezebb de a végeredmény minden fáradságot, lemondást megér.

2013. febr. 7. 22:48
 6/15 anonim ***** válasza:

Nekem macis barátom van és így ismertem meg. Imádom a személyiségét, a testét, mindenét. Nagyon kívánom őt. nagyon vékony pasikat nem szeretem, szerintem egyáltalán nem vonzó a gizdaság. Viszont azért a túlzott kövérség is lehet visszatartana. A párom 185 körül van és 100 kg. Ez még belefér, meg mondjuk még egy +10 kg belefér, de afölött már lehet sok lenne. Igazából nem tudom, mert alkat függő is, hogy ki hány kilósan hogy néz ki. :)

Mindenesetre én ezeket a számokat tudom mondani.

2013. febr. 7. 22:49
 7/15 anonim ***** válasza:
Vizuálisan a vékonyak tudnak felizgatni, kizárólag. De egy macisal is tudnék talán mit kezdeni, bár általában nem kerül rá sor... odáig jutottam (nem kinevetni!) hogy lovagló pózban biztosan kényelmesebb vele. :)
2013. febr. 7. 22:49
 8/15 anonim ***** válasza:
56%

Attól függ, mit jelent nálad a "macisabb".

Túlsúlyos emberrel lehetőleg nem kezdek, mert nem szeretnék korán "megözvegyülni". Ugyanígy nem kezdek dohányossal és olyannal, aki sokat iszik...

Persze a féltégla is ráeshet bárki fejére, de az nem az egyén döntésének eredménye.

2013. febr. 7. 22:52
 9/15 anonim ***** válasza:
51%

"Túlsúlyos emberrel lehetőleg nem kezdek, mert nem szeretnék korán "megözvegyülni". Ugyanígy nem kezdek dohányossal és olyannal, aki sokat iszik..."

Akkor ezzel az erővel ne is feküdj le senkivel, nehogy véletlen infarktusa legyen!

2013. febr. 7. 23:15
 10/15 Laylah ***** válasza:

8: akkor az én pasimra rá se néznél, mondjuk nem is baj :D

195 magas, ~115-120 kiló, én imádom minden porcikáját *.* nem, nem liheg a lépcsőn, pár éve ketrecharcolt, csak lesérült, most focibíró.

22/L

2013. febr. 7. 23:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!