Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Új srácként az egyetemen,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Új srácként az egyetemen, tetszem neki? Vagy hogy derítenétek ki?

Figyelt kérdés
Évf. társ, másik város másik egyeteméről kerültem ide, alig ismerek egy-két embert, de egy lány máris tetszik... Fb-on ismerősök vagyunk, de élőben észre sem vesz, pedig mindig kresem a tekintetét... Hogxan lehetne megismerkedni vele, ha semmilyen jelet nem ad nekem? Tehát egyáltalán nem jövök be neki? Vagy nem tudja, ki vagyok, mi vagyok? Ha fb-on írok neki, sosem kérdez vissza, mindig szűkszavúan válaszol, a lényegre szorítkozva. Tehát nem jövök be neki? Csak erre tudok gondolni... Vagy van még más magyarázat? Lányok, mit tennétek a helyemben?
2013. márc. 2. 00:50
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha így reagál, akkor kétlem, hogy nagyon érdekelnéd.
2013. márc. 2. 01:00
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Szard le barátom, tipikus "ignorant b1tch". Miért jönnél össze vele? Jól néz ki, és azon kívül?

Vicces? Kedves? Jól lehet vele beszélgetni? Jó társaság? 3 hónap múlva is akarnál beszélgetni vele?

2013. márc. 2. 01:21
 3/4 A kérdező kommentje:
Igazatok van, hagyom a fenébe! Köszönöm!
2013. márc. 2. 11:32
 4/4 anonim ***** válasza:
Egyetemen én is kicsit zombi vagyok néha. De figyelj, én egyetemen, ha megtanultam valamit a társas érintkezésről az az, hogy nem érdemes "gátlásosnak" lenni. Főleg azért, mert eddig én bárkihez mentem oda haverkodni, tök jó fej volt. És mindenki nagyon szívesen segít. :) És ha oda is mész, mi történhet? Max. leráz... nem baj, van még pár ezer ember az egyetemen. :D
2013. márc. 3. 19:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!